Υπάρχει κράτος ή μόνο… “κράτος του Σαββίδη”; «Αϊ γαμ…σου Ολυμπιακέ», ουρλιάζει ο Κρμέντσικ (video)

Μετά τον αστοιχείωτο Πάμπλο Γκαρσία, που έβρισε το Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό με χυδαίες εκφράσεις, ήρθε κι η σειρά του χτεσινού στην Τούμπα, Τσέχου Κρμέντσικ. «Αϊ γαμ… σου Ολυμπιακέ», λέει στο βίντεο, μέσα στο ΟΑΚΑ, αμέσως μετά τη λήξη του τελικού.

Ο Κρμέντσικ ήρθε σε μια χώρα να βγάλει το ψωμί του και δεν σέβεται τίποτα. Στην πατρίδα του θα τα έκανε αυτά; Ποτέ. Τα κάνει όμως, στην Ελλάδα, γιατί τον παίρνει. Όπως κι αυτόν και τον Γκαρσία.

‘Και εδώ τίθεται το ερώτημα. Υπάρχει κράτος ναι ή όχι; Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να μένει ατιμώρητος;

Τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου είναι μια άλλη ιστορία. Εδώ, μιλάμε αν υπάρχει συντεταγμένη πολιτεία με νόμους που να εφαρμ΄0οζνται. Ένας εισαγγελέας υπάρχει να επιληφθεί αμέσως;

Ποιος είναι ο Κρμέντσικ, ρε, που ήρθε να μας πει ποιος γ…ται και ποιος όχι σ’ αυτή την χώρα; Κανένας δεν προσβάλει η συμπεριφορά του;

Ξέρει καλά γιατί τα κάνει. Ξέρει ότι δεν θα τον πειράξει κανένας, γιατί τον καλύπτει ο Ιβ[αν Σαββίδης. Που πήρε έξι αναβολές για την μπούκα με το πιστόλι στο γήπεδο στο ματς με την ΑΕΚ.

Τα πράγματα ήταν πάντοτε άγρια με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά ποτέ δεν έφτασαν σε τέτοια επίπεδα. Κι αυτό έγινε επί ημερών Ιβάν Σαββίδη. Αυτού που μέγιστου «ευεργέτη» της Μακεδονίας, που φοράει το προσωπείο της αγάπης στις εθνικές επετείους και μιλάει για ενότητα. Η ευθύνη είναι όλη δική του. Δουλεύει σε ψιλό γαζί και τον λαό του ΠΑΟΚ και του Μακεδόνες.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το ίδιο μe του με τον Γκαρσία; Θα τολμήσει να τους τρίξει, έστω τα δόντια; Ποτέ λέω εγώ. Κι αν τιμωρηθούν απο τα πειθαρχικά όργανα και διωχθούν ποινικά, θα φταίει το κράτος της Αθήνας.

Όλοι αυτοί οι Κόλκες και οι Βασιλόπουλοι έχουν να σχολιάσουν κάτι; Αν όχι, που δεν το έκαναν μέχρι τώρα, πάει να πει ότι συμφωνούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα