Υπέγραψαν Ναν και Όσμαν νέα συμβόλαια στον Παναθηναϊκό

Επίσημη τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Λίγες ημέρες πριν το τελευταίο ματς της regular season στη Euroleague με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Instagram story, επιβεβαίωσε ότι ο Κέντρικ Ναν και ο Τσέντι Όσμαν, υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια, διάρκειας τριών και δυο ετών αντίστοιχα!

Η ανανέωση του Αμερικανού σούπερ σταρ μέχρι το 2028 με ηγεμονικό συμβόλαιο είχε προαναγγελθεί, εδώ και λίγες εβδομάδες. Αυτή του Όσμαν έρχεται να επισφραγίσει την επιθυμία του ίδιου του παίκτη, αλλά και της διοίκησης να τον κρατήσουν στο ΟΑΚΑ.

Ο πρώην παίκτης των Καβαλίερς, θα φορά την «πράσινη» φανέλα για δυο ακόμη χρόνια, κάτι το οποίο ήθελε και ο ίδιος, όπως είχε εκφράσει ανοικτά μετά την εντός έδρας ήττα από την Παρί για τη Euroleague!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα