ΥΠΕΞ Ισραήλ κατά Τουρκίας: Είναι ο μοναδικός ιμπεριαλιστικός παράγοντας στη Συρία και στην Κύπρο

Η απάντηση του Ισραήλ στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Η εκ νέου επίθεση του Ταγίπ Ερντογάν και οι απειλές που εξαπέλυσε κατά του Ισραήλ για την παρουσία του στη Συρία, προκάλεσε την αντίδραση του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών.

«Το Ισραήλ απορρίπτει πλήρως τη δήλωση του Τούρκου προέδρου», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών, αφού ο Ερντογάν δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι το Ισραήλ πρέπει να αποσύρει τις δυνάμεις του από τη Συρία αλλιώς θα προκαλέσει “δυσμενή αποτελέσματα για όλους”.

«Ο επιθετικός ιμπεριαλιστικός παράγοντας στη Συρία (όπως και στη βόρεια Κύπρο, στη Λιβύη και σε άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής) είναι η ίδια η Τουρκία και είναι σκόπιμο ο Τούρκος πρόεδρος να αποφεύγει τις περιττές απειλές», προσθέτει η ανακοίνωση. «Το κράτος του Ισραήλ θα συνεχίσει να ενεργεί για την προστασία των συνόρων του από κάθε απειλή».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα