Θα είναι ή όχι υποψήφια Ευρωβουλευτής η Άννα Βίσση; (φωτο)

Ποιο είναι το κόμμα που την εντάσσει στο ψηφοδέλτιό του

Έχει έναν δικό της ιδιαίτερο τρόπο να μας κάνει να εκπλησσόμαστε (θετικά) μαζί της, όχι μόνο για το μοναδικό φωνητικό της χάρισμα, αλλά και για την τόλμη της να βγαίνει από τη βολή της και να δοκιμάζει συνεχώς καινούρια πράγματα.

Έτσι, κι αυτή τη φορά η Άννα Βίσση αποφάσισε να ανοίξει τα πανιά της και να σαλπάρει με προορισμό την πολιτική καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας Πολίτης, πρόκειται να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής στις εκλογές του Μαΐου.

Συγκεκριμένα, θα είναι το έκτο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού, κόμμα με το οποίο είχε θέσει υποψηφιότητα και η αδερφή της Λία Βίσση το 2006, δίχως όμως να εκλεγεί.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της θα γίνει εντός των επόμενων ημερών, καθώς, η Άννα Βίσση φέρεται ότι έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ. Αβέρωφ Νεοφύτου, όπως αναφέρει η γνωστή κυπριακή ιστοσελίδα.

Ωστόσο, το παραπάνω ενδεχόμενο διαψεύδεται από τους κύκλους της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας, και μάλιστα το επίσημο fan club της, αναφέρει πως «σχετικά με άρθρα που γράφτηκαν για υποψηφιότητα της Άννας Βίσση στην Ευρωβουλή, σας ενημερώνουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση και από την ίδια..!

 

Διαβάστε επίσης