Υποψήφια στα Χανιά η Ντόρα

Στα Χανιά μετακομίζει η Ντόρα Μπακογιάννη. Όχι δεν αλλάζει τόπο κατοικίας, απλά στον όμορφο νομό της Κρήτης θα θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εθνικές εκλογές, αφήνοντας μετά από πολλά χρόνια την Α’ Αθήνας, όπου τις χάρισε πρωτιές, αλλά κι εκλογή στον δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας.

Την κάθοδο της στα Χανιά το ανακοίνωσε η ίδια σε συνάντηση που είχε προ ημερών στην κρητική πόλη με δημοσιογράφους από ΜΜΕ της Κρήτης. Η απόφαση ελήφθη όταν η Νέα Δημοκρατία κατέληξε στην υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων.

Όπως γίνεται αντιληπτό η παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη ενισχύει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. σε μία περιφέρεια όπου η Ν.Δ. το 2015 δεν εξέλεξε ούτε ένα βουλευτή. Στη συνάντηση της με τους κρητικούς δημοσιογράφους η Ντόρα Μπακογιάννη είπε: «Η Νέα Δημοκρατία βγήκε πρώτη στα Χανιά το 89 επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και θα ξανακερδίσει το 2019 επί Κυριάκου Μητσοτάκη. Είμαι χαρούμενη και μόνο που βρίσκομαι στον τόπο μου και που μου έρχονται όλες οι αναμνήσεις των παιδικών και εφηβικών μου χρόνων από τα Χανιά, είναι πολύ σημαντικό ότι θα κατέβω εδώ βουλευτής».

Σημειώνεται ότι η παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά δημιουργεί μείζον θέμα και για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τα προγνωστικά θέλουν την Νέα Δημοκρατία να κερδίζει τις 3 από τις 4 έδρες του Νομού στις προσεχείς εκλογές. Αυτήν την στιγμή βουλευτές Χανίων με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Γιώργος Σταθάκης, Παύλος Πολάκης , Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνιος Μπαλωμενάκης. Ποιός θα καταφέρει να εκλεγεί;

 

Διαβάστε επίσης