Υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ) στη Δυτική Αττική ο Τάσος Λαμπρόπουλος

Με κεντρικό σύνθημα «Οι αυταπάτες γκρεμίζονται – Η επίθεση συνεχίζεται. Οργάνωση και αντίσταση ο δρόμος του λαού» το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Τα ψηφοδέλτιά του απαρτίζουν εργαζόμενοι και άνεργοι, νεολαίοι και συνταξιούχοι, όλοι άνθρωποι του μόχθου και του αγώνα, γνωστοί από τη σταθερή και αποφασιστική τους συμμετοχή στις μάχες για το μεροκάματο, για τα δικαιώματα σε σπουδές, ασφάλιση, περίθαλψη, γενικότερα για το δίκιο του κόσμου της δουλειάς. Γνωστοί από τους αγώνες τους ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστικοποίηση, ενάντια στις βάσεις και τον πόλεμο, ενάντια στην εξάρτηση και τον ιμπεριαλισμό. Συναγωνιστές που με τη δράση τους υπηρετούν τη μόνη απελευθερωτική προοπτική, αυτήν της ανεξαρτησίας και του σοσιαλισμού.

Και πάνω απ’ όλα, το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με στόχο να βαθύνει τις σχέσεις του με το λαό, τη νεολαία και τους εργαζόμενους. Και τους καλεί όχι μόνο να το στηρίξουν εκλογικά, αλλά, κύρια, να είναι μαζί του από την 8η Ιούλη για να παλέψουν από κοινού ενάντια στην νέα επίθεση που θα έρθει.

Υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ) στην εκλογική περιφέρεια Δυτικής Αττικής είναι ο Τάσος Λαμπρόπουλος.

O Τ. Λαμπρόπουλος συμμετέχει ενεργά από χρόνια ενεργά στο λαϊκό και εργατικό κίνημα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ(μ-λ). Τον απασχολεί ιδιαίτερα η κατάσταση της εργατικής τάξης και η υπόθεση της ανασυγκρότησής της.

Ζει και εργάζεται στον Ασπρόπυργο. Βρέθηκε στο πλευρό των εργαζόμενων στη Χαλυβουργία, στη ΣΚΟΤ, στα λεωφορεία, στα νοσοκομεία, στις κατασκευές, αλλά και στη Μάνδρα που ακόμα μετράει τις πληγές της και περιμένει αποζημιώσεις και έργα που ποτέ δεν ήρθαν.

 

 

Διαβάστε επίσης