Υποστηρικτές του αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα πέταξαν τρικάκια στο σπίτι της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Από ομάδα περίπου 50 ατόμων

Τρικάκια έξω από το σπίτι της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Μεταξουργείο πέταξαν σήμερα υποστηρικτές του τρομοκράτη και αρχιδολοφόνου της «17Ν» Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ομάδα περίπου 50 ατόμων έφτασε έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα και στη συνέχει αποχώρησαν από το σημείο.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κάνοντας απεργία πείνας και δίψας, ζητώντας τη μεταγωγή του από τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ταραντίλης: Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται

Σε ανακοίνωση για το περιστατικό έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλάροπούλου, προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης.

«Ο σημερινός στόχος των τραμπούκων, υποστηρικτών του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, ήταν το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα. Ας γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα, λειτουργεί το κράτος δικαίου. Αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες τρομοκρατούν κάποιον, κάνουν λάθος. Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται», ανέφερε ο κ. Ταραντίλης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα