Υποτάχθηκαν στους χούλιγκαν, «βροντοφώναξαν» την ανικανότητά τους Γραμμένος – Μπασινάς

Απίστευτα και όμως ΕΠ(Ο)ικά πράγματα ζούμε. Βγαίνουν κάποιοι «μάγκες» οπαδοί του ΠΑΟΚ –μειοψηφία όχι μόνο στην ιστορική ομάδα αλλά και ολόκληρη τη Μακεδονία– και δηλώνουν «ρητά και κατηγορηματικά» πως η Εθνική δεν πρόκειται να παίξει στην Τούμπα.

Και περιμένεις να δεις αν η ΕΠΟ, με κάποιον τρόπο θα αντιδράσει. Όχι να ζητήσει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλαδή τον Ιβάν Σαββίδη, «τα ρέστα» ή μια καταδίκη με δημόσια τοποθέτηση. Μην είμαστε και τόσο ουτοπιστές. Κάτι όμως, ρε παιδί μου, έτσι για «τα μάτια του κόσμου».

Ότι –τουλάχιστον– θα ζητήσει ο «δικός μας» πρόεδρος, Ευάγγελος Γραμμένος, να κρατιούνται τα προσχήματα. Και να μη γίνεται «βούκινο» ποιος (δεν) κάνει κουμάντο. Να κάνει μια ανάρτηση ο Γιωργάκης ο Σαββίδης. Να ειπωθεί, μια κουβέντα, βρε αδερφέ. Τίποτα.

Μόνο που με αυτή την ΕΠΟ που έχουμε μπλέξει, το τίποτα κατάντησε να είναι προτιμητέο. Γιατί και όταν κάνει ή/και λέει κάτι στέλεχος της ομοσπονδίας, τα κάνει χειρότερα. Να, κακή ώρα, ο Άγγελος Μπασινάς και οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «FAIR PLAY FM».

Τι είπε, μεταξύ άλλων, ο βετεράνος διεθνής και τεχνικός διευθυντής των εθνικών ομάδων, για το επίμαχο ζήτημα; «Δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαλότητα, να δημιουργήσουμε πρόβλημα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά και στις σχέσεις αυτών με τη διοίκηση»!!!…

Δηλαδή, ο τεχνικός διευθυντής των εθνικών ομάδων δεν ενδιαφέρθηκε για το ξεφτίλισμα της Εθνικής, αλλά να μη δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις Ιβάν – μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ!!!

Και υποτάχθηκε στα κελεύσματα των χουλιγκάνων, «φτύνοντας» την πλειοψηφία των φιλάθλων στην πόλη της Θεσσαλονίκης και την ευρύτερη περιοχή. Λέγοντας: «Το Καυτανζόγλειο το σκεφτήκαμε σαν έδρα, αλλά είναι δύσκολο γήπεδο και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα αγκαλιάσει ο κόσμος την Εθνική».

Δηλαδή, ο κύριος Μπασινάς ομολόγησε (χρησιμοποιώντας πληθυντικό) πως οι διοικούντες την ΕΠΟ υπολόγισαν «μια χούφτα καμένους» και «έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι» την πλειοψηφία.

Δηλώνοντας –εμμέσως πλην σαφέστατα– ότι δεν μπορούν να προστατέψουν, από τους λίγους, την ομάδα και τους πολλούς.

Διαβάστε επίσης