Υπόθεση Μαουρίτσιο: Ο Ιβάν έκλεισε την κάνουλα, δεν δίνει, πλέον, ούτε όσα ο Αλαφούζος!

 

Η «Α» και η iapopsi.gr το έγραψαν από την 1η Ιουλίου ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα σουτάρει τον Βραζιλιάνο Μαουρίτσιο, που πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όμως, οι ειδήσεις που βγαίνουν στον αέρα γι αυτή την μεταγραφή, εκθέτουν τον Ιβάν. Κι έχει να κάνει με τα χρήματα, βέβαια. Με το λιλί. Ο Αλαφούζος τον πήρε με 400.000 ευρώ το χρόνο. Πόσα του έδινε ο Σαββίδης;

Για να πάει στον Παναθηναϊκό ο Μαουρίτσιο, σημαίνει ότι ο Σαββίδης του έδωσε λιγότερα από 400.000 ευρώ. Στην ξεφτίλα, δηλαδή. Ψίχουλα. Κι εγώ δεν σου λέω ότι έπρεπε να του δώσει και πάλι 1.2 εκατ. ευρώ όπως παλιά. Αλλά όχι και να σου πάρει παίκτη ο Αλαφούζος…

Εμείς το γράψαμε καθαρά το περασμένο Σάββατο. Ότι ο Ιβάν άρχισε να μαζεύει εφτά. Ό,τι έδωσε, έδωσε. έτσι θα πορευτεί στην Super League 1 και το Europa League. Από κάτω μπορείτε να διαβάσετε μία σειρά από δημοσιεύματα όσον αφορά την πολιτική του Ιβάν Σαββίδη.

Αλλά είσαι τώρα, εσύ οπαδός του ΠΑΟΚ και βλέπεις τον Αλαφούζο να σου παίρνει παίκτη. Τον Αλαφούζο, ρε φίλε. Τρελαίνεσαι ή δεν τρελαίνεσαι; Μπιέλα – πιστόνια χτυπάς. Έχεις φάει τεράστια ήττα. Από τον Αλαφούζο.

 

Βγάζει τη θηλιά απ’ τον λαιμό του

 

Ιβάν: Πούλησε τους παίκτες και «επένδυσε» στη διαφάνεια της διαιτησίας (όπως με τον ΟΦΗ…)

 

Θα «σουτάρει» τον Μαουρίτσιο ο Ιβάν (όπως ο Τσαγανέας τον Ξανθόπουλο στο έργο…)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα