Υπόθεση NOVA: «Ανήθικος» ο Μαρινάκης, φωνάζει ο… λαγός του Τσίπρα, Σαββίδης

Στον πόλεμο που γίνεται στα μίντια, το Σαββιδοτεχνείο κατηγορεί τον Βαγγέλη που πάει να πάρει το συνδρομητικό κανάλι, και ξεχνάει φυσικά τα… κατορθώματα του Ιβάν με τις τηλεοπτικές άδειες, το πρωτάθλημα της Σουρωτής, τα 3,5 μιλιόνια στις εκλογές της ΕΠΟ κι ότι πήγε να «μαντρώσει» τους άστεγους στο ΟΡΕΝ

Ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω του Σαββιδοτεχνείου, σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης! Εποχή μπολσεβίκων θα ζήσει η Ελλάδα, σου λένε. Οκτώβρης του 1917.

Άπαξ κι ο Μαρινάκης πάρει τη NOVA, τελείωσε το παραμύθι. Όλοι οι καταφρονεμένοι θα τρέξουνε πρώτοι να προσκυνήσουν. Εδώ μιλάμε ότι οι Σαββιδοτέχνες ξέφυγαν τελείως. Με τις πλάτες του Μητσοτάκη γίνεται το έργο, σου λένε. Να το πάρουμε από την αρχή.

Το Σαββιδοτεχνείο, ο Ιβάν δηλαδή, μιλάει ότι δεν είναι ηθικό. Μάλιστα. Ας υποθέσουμε ότι δεν είναι, σου λέω εγώ. Όταν ο Σαββίδης πλήρωνε μέχρι πέρυσι για να λέγεται Σουρωτή το πρωτάθλημα ήταν ηθικό;

Κι όταν, βέβαια, πλήρωνε 3,5 μιλιόνια για να γίνει ο Γραμμένος πρόεδρος, αυτό τι ήταν; Η ηθική του ανήθικου; Κι όταν ο Σαββίδης στις ωραίες μέρες του Τσίπρα και των Νικόλα – Μανόλο στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, έκανε τον λαγό για να μαζευτούν περισσότερα λεφτά, ηθικό ήταν κι αυτό; Ή όταν ο Κουτσιαύτης με τον Τζαμούρη βγάζουν λαγούς από τη σφυρίχτρα τους είναι ηθικό; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Εδώ μιλάμε ότι το Σαββιδοτεχνείο άρχισε να κλαίει περισσότερο κι από τη Μάρθα Βούρτση και την Άντζελα Ζήλια όταν τις παρατούσε ο Ξανθόπουλος στα έργα.

Από τη μία, σου λένε ότι γίνεται πόλεμος στο πρωτάθλημα, κι από την άλλη, κατηγορούνε τον Μαρινάκη γιατί πάει ν’ αγοράσει τη NOVA. Και γιατί δεν μπαίνει στον πόλεμο κι ο Σαββίδης, δηλαδή. Φράγκα έχει, φορτωμένος είναι. Ή μήπως δεν είναι;

Όταν έμειναν επτά άστεγοι τηλεοπτικά, ποιος κινήθηκε πρώτος για να τους βάλει στο μαντρί; Ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος, ή ο Σαββίδης που ήθελε να τους μαντρώσει στο ΟΡΕΝ;

Πλάκα κάνουμε τώρα; Αυτό τι είναι, δηλαδή; Υπέρτατη ηθική; Για να ξέρουμε τι λέμε. Γιατί το Σαββιδοτεχνείο παθαίνει διαλείψεις όταν αναφέρεται στον Σαββίδη και ξεμπλοκάρει όταν είναι να τα χώσει στους άλλους.

Πάμε παρακάτω. Ο Κόλκας έγινε και λογιστής, μόλις έγινε γνωστό ότι ο Μαρινάκης έκανε πρόταση. Έγραψε ο Σταύρακας: «Ο ΠΑΟΚ θεώρησε υποτιμητική την πρόταση της Nova για 4,7 εκατ. το χρόνο.

»Επίσης εκτιμούσε πως αυτοί που υπέγραψαν για περισσότερα χρόνια φέτος, έκαναν λάθος γιατί τα φουσκωμένα λεφτά του δεύτερου και τρίτου χρόνου ουδέποτε θα τα πάρουν».

Έτσι εκτιμάει ο Κόλκας. Τέλος. Για τον οποίο Σταύρο, δεν υπάρχει κανένα θέμα που είναι δημοσιογράφος στα μίντια του Σαββίδη. Αυτό κι αν είναι ηθικό. Είναι πάντα αντικειμενικός.

Όλα προσχεδιασμένα, σου λένε οι Σαββιδοτέχνες. Να φύγει από τη μέση ο ΠΑΟΚ από την ΕΡΤ και μετά από τη NOVA και να την πάρει ο Μαρινάκης τη συνδρομητική. Με τις πλάτες του Μητσοτάκη, βέβαια. Μάλιστα. Πάει να πει, δηλαδή, ότι κι ο Τσίπρας ήτανε στο κόλπο. Και θα σ’ το ξηγήσω.

Δυο-τρεις μέρες πριν από τις εκλογές έγινε η προφορική συμφωνία του Ιβάν με τον ρωσομαθή Γιάννηδεν είμαι του τζάμπαΔρόσου. Μάλιστα. Ο Αλέξης ήτανε ακόμα στην κυβέρνηση. Και του λέει ο υπουργός Οικονομικών, ο Τσακαλώτος, Άλεξ, κάνε πίσω, γιατί θα πάμε φυλακή. Γιατί δεν διέταξε τον Τσακαλώτο ο Τσίπρας;

Πάει να πει ότι ήταν κι αυτός στο κόλπο για τον αφανισμό του ΠΑΟΚ. Μιλάμε για τον ίδιο Τσακαλώτο που πήγαινε με το κασκόλ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και καθότανε μαζί με τον Σαββίδη και πανηγύριζαν όλα τα αριστερά γκολ που έβαζε η ΠΑΟΚάρα.

Αφού αριστεροί είναι, όλα τα γκολ είναι της αριστεράς. Των μεροκαματιάρηδων. Τα άλλα του Ολυμπιακού είναι της αστικής τάξης. Των εφοπλιστάδων. Ξεφύγαμε όμως.

Να σ’ το κλείσω. Μια χαρά τον βολεύει τον Σαββίδη να γράφει το Σαββιδοτεχνείο ότι για όλα φταίει η νέα κυβέρνηση. Φράγκα δεν έριξε στην αγορά για να πάρει παίκτες, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα μ’ αυτούς, και για όλα τα φταίει η κυβέρνηση κι ο Μητσοτάκης μαζί.

Μέχρι που να έρθει εκείνη η άγια μέρα που ο Αλέξης Τσίπρας, αφού μετασχηματίσει το κόμμα σε κάτι μεταξύ σοσιαλδημοκρατίας και αλατοπίπερο κεντροαριστεράς, θα ξανάρθει στην εξουσία για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στις λεωφόρους της δόξας.

Στο μεταξύ, πρέπει να οργανωθούνε λίγο στο Σαββιδοτεχνείο. Δεν μπορεί από τη μια να λένε ότι ο Μητσοτάκης είναι στα μαχαίρια με τον Μαρινάκη κι από την άλλη ότι είναι μαζί. Ή το ένα ή το άλλο παίζει. Έτσι είναι.

Όποτε βολεύει, παίζουμε το σενάριο. Σάμπως θα μας κατηγορήσει κανένας; Αυτοί οι καμιά διακοσαριά της Θύρας 4 είναι με το Σαββιδοτεχνείο, ότι κι αν γίνει, όχι με τον ΠΑΟΚ.

Άπαξ κι ήταν κι αυτοί με τον ΠΑΟΚ, όπως είναι οι περισσότεροι, δεν θα υπήρχε Σαββιδοτεχνείο να διαβάζει ότι ο Μαρινάκης είναι ανήθικος που πάει να πάρει τη NOVA κι ο Σαββίδης ηθικό στοιχείο.

Το τελειώνω. Άμα οι Σαββιδοτέχνες νομίζουν ότι αδικούνται, να κάνουν μία ΜΚΟ. Της μόδας είναι οι ΜΚΟ τώρα με τους πρόσφυγες. Να φτιάξουν ΜΚΟ για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Ειδικά εκεί στη Θεσσαλονίκη, ένας Θεός ξέρει πόσοι κονομάνε από τις ΜΚΟ.

 

Διαβάστε επίσης