Ζέτα Μακρυπούλια: «Τα συναισθήματα είναι η δύναμή μας» (φωτο)

Με φιλοσοφική διάθεση «χρωμάτισε» την ανάρτησή της στο Instagram η γνωστή παρουσιάστρια

Χθες αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram περί συναισθήματος και θυμού, προσδίδοντάς της μια φιλοσοφική χροιά, που πολύ μας άρεσε!

Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό τα εξής:

«Η σκέψη (άποψη) δημιουργεί το συναίσθημα. Το συναίσθημα είναι ενέργεια. Τα συναισθήματά μας είναι η δύναμή μας. Τα συναισθήματα κινούν το σώμα και η σκέψη το συναίσθημα. Έχουμε επιλογή να δημιουργήσουμε το συναίσθημα που θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας.

»Να θυμάστε λοιπόν ότι κάθε φορά που βιώνουμε ένα συναίσθημα εκπέμπουμε την αντίστοιχη ενέργεια κι έτσι ελκύουμε ανθρώπους με αντίστοιχη ενέργεια. Μερικές φορές όταν για οποιονδήποτε λόγο αισθανθούμε πιεσμένοι ή θυμωμένοι, αρκεί απλώς να αλλάξουμε οπτική γωνία(σκέψη ή άποψη) και η διάθεση μας αμέσως θα αλλάξει!».

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

*Μήνυμα της ημέρας* Η σκέψη (άποψη) δημιουργεί το συναίσθημα. Το συναίσθημα είναι ενέργεια. Τα συναισθήματά μας είναι η δύναμη μας. Τα συναισθήματα κινούν το σώμα και η σκέψη το συναίσθημα. Έχουμε επιλογή να δημιουργήσουμε το συναίσθημα που θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας. Να θυμάστε λοιπόν ότι κάθε φορά που βιώνουμε ένα συναίσθημα εκπέμπουμε την αντίστοιχη ενέργεια κι έτσι ελκύουμε ανθρώπους με αντίστοιχη ενέργεια. Μερικές φορές όταν για οποιοδήποτε λόγο αισθανθούμε πιεσμένοι ή θυμωμένοι, αρκεί απλώς να αλλάξουμε οπτική γωνία(σκέψη ή άποψη) και η διάθεση μας αμέσως θα αλλάξει! —————————————————————————— #feelings #thoughts #messageoftheday #powerwithin #instamood #mood #unleashthepowerwithin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις

Διαβάστε επίσης