Ζινιάκ: «Έχω καλέσει τον Βαλμπουενά να έλθει στην Τίγκρες»

O Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ φιλοξενήθηκε από τον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό “RMC” και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ματιέ Βαλμπουενά, η οποία αρχίζει από την Μαρσέιγ αλλά και για την κριτική που έχει ασκήσει ο 36χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού για τους Φωκαείς. O Γάλλος επιθετικός συνεχίζει την καριέρα του στο Μεξικό, καθώς εντυπωσιάζει με την Τίγκρες και θέλει να ξαναβρεί τον παλιό του συμπαίκτη.

Για τον Βαλμπουενά και το γεγονός ότι τον έχει προσκαλέσει να έρθει στην Τίγκρες: “Έχω ρωτήσει πολλές φορές τον Ματιέ Βαλμπουενά, δεν θέλεις να έρθεις να παίξεις μαζί μου στην Τίγκρες”.

Για την κριτική που έχει ασκήσει ο Βαλμπουενά στη Μαρσέιγ: “Πρέπει να ειπωθεί ότι είναι να ειπωθεί, η κριτική δεν είναι λάθος. Όταν πήγε στη Μαρσέιγ, ήμουν ενήμερος για πολλά που συμβαίνουν εκεί. Η Μαρσέιγ δεν είναι εύκολη παιδιά, σας διαβεβαιώ”.

Για την κριτική των Ντι Μέκο και Βαλμπουενά: “Υπάρχουν δύο άνθρωποι που γνωρίζουν για τι πράγμα μιλάω. Η Μαρσέιγ δεν είναι εύκολη. Πρέπει να είσαι νευρικός και συμπαγής”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα