Ζητείται εισαγγελέας για τον αψύ Σφακιανό

Συνεχίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα ο Παύλος Πολάκης. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το φαγοπότι στην Κρήτη και την υποτιθέμενη απολογία του στο ΣΥΡΙΖΑ, ο Κρητικός βουλευτής γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του νόμους και κανόνες και θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο την δική του ζωή αλλά και των γύρο του.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχείρησε να κάνει «αυτοψία» στο νοσοκομείο Σωτηρία, από όπου έκανε δηλώσεις μπροστά στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του νοσκομείου αναφοράς για τον κορωνοϊό κρατώντας την μάσκα στα χέρια αντί να την φορά.

Ο Πολάκης δεν μπόρεσε να αποδεχθεί την ήττα του όταν υποστήριξε ότι η ΜΕΘ του νοσοκομείου η οποία κατασκευάστηκε με δωρεά της Βουλής, δεν λειτουργεί στο σύνολό της. Η διάψευση ήρθε άμεσα από τον Διοικητή του νοσοκομείου δια στόματος Κώστα Τασούλα.

Το υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας:

«Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας. Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του. Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη. Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του. Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς».

Με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι σφιχταγκαλιασμένος με τον Πολάκη και να κάνει μόνιμα τα στραβά μάτια μήπως ήρθε η ώρα να διερευνηθούν από εισαγγελέα τα έργα του;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα