Ζήτησαν να εκπέσει η διοίκηση της ΕΠΟ!

Τη δική τους ξεχωριστή γραμμή αποφάσισαν να «τραβήξουν» οι διοικήσεις της ΕΠΣ Ηρακλείου και ΕΠΣ Κιλκίς, που αιτήθηκαν σήμερα να κηρυχτεί έκπτωτη η διοίκηση της ΕΠΟ. Οι πρόεδροι των δύο ΕΠΣ προχώρησαν σε μια σειρά από καταγγελίες για παραβάσεις σε βάρος της νυν διοίκησης της ελληνικής Ομοσπονδίας και ζήτησαν να εκπέσει, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα!

Νίκος Τζώρτζογλου και Βασίλης Χατζηαποστόλου ξεκίνησαν τη δική τους «επανάσταση» κατά της νυν διοίκησης της ΕΠΟ, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρός της Γιώργος Σαρρής προσέλαβε την ανιψιά του στην Ομοσπονδία με μηνιαίο μισθό που ξεπερνάει τα 1.000 ευρώ, αλλά και ότι μετά την εκλογή της η νέα διοίκηση έχει προβεί σε σειρά αμφισβητήσιμων παραβάσεων που θα έπρεπε να οδηγήσουν σε εκλογές.

Αναλυτικά οι Τζώρτζογλου και Χατζηαποστόλου κατήγγειλαν πως:

-Ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα βάσει του καταστατικού για τη θέση που κατέχει (πτυχίο ΑΕΙ και ξένης γλώσσας).

-Τροποποιήθηκε ο Κανονισμός Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, με την υπογραφή του «ποδοσφαιρικού μνημονίου», κατά παράβαση των κανονισμών.

-Η συγχώνευση Γ΄ και Δ΄ Εθνικής σε μία κατηγορία έγινε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου κατά παράβαση των κανονισμών.

-Η σύμβαση με το TravelPlan, που υπέγραψε η προηγούμενη διοίκηση και εφαρμόζεται από την παρούσα, δεν πέρασε από το Δ.Σ.της ΕΠΟ.

-Σε κάθε Δ.Σ. της ΕΠΟ παρίστανται εκ περιτροπής πέντε αναπληρωματικά μέλη, των οποίων η αποζημίωση βαραίνει την Ομοσπονδία.

Τα ασφαλιστικά μέτρα των προέδρων των δύο ΕΠΣ σε βάρος της ΕΠΟ θα συζητηθούν την ερχόμενη Τρίτη, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Διαβάστε επίσης