Ζήτησαν ραντεβού με τον πρωθυπουργό!

Μπορεί τα λεγόμενα του Γιάννη Καϋμενάκη κατά τη συνεδρίαση της Super League να θεωρήθηκαν λόγια της στιγμής και μία ακόμη οργισμένη αντίδραση, όμως στον Αστέρα βάλθηκαν να τους διαψεύσουν όλους άμεσα. Από την αρκαδική ΠΑΕ ζήτησαν επίσημα συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά!

Οι μεγαλομέτοχοι των «κυανοκίτρινων» δεν μπορούν να ξεπεράσουν αυτό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου. Χαρακτηριστικές ήταν και οι νέες δηλώσεις του Δημήτρη Μπάκου στην «Ελευθεροτυπία», με τον εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα να αποκαλεί ξανά «αλήτη» τον διαιτητή του τελικού Γιάχου και τους βοηθούς του «αλητοπαρέα» του! Και σίγουρα, σε πολλούς προκάλεσαν έκπληξη τα λεγόμενα του Γιάννη Καϋμενάκη στη συνεδρίαση της Super League για την επικύρωση του Αστέρα.

Ωστόσο, μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι όσα είπε ο Καϋμενάκης τηρήθηκαν στο ακέραιο, αφού από τον Αστέρα κατέθεσαν αίτημα συνάντησης με τον κ. Σαμαρά. Στόχος των δύο ιδιοκτητών είναι να συζητήσουν μαζί του τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα όσα συνέβησαν στον τελικό και «ντρόπιασαν» το άθλημα. Μάλιστα, οι Μπάκος και Καϋμενάκης αναμένεται να ζητήσουν να μάθουν ποιες είναι οι ενέργειες που θα κάνει η Πολιτεία ώστε να εξαλειφθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον. Το ραντεβού αναμένεται να οριστεί τις επόμενες ημέρες.

Οι δύο μεγαλομέτοχοι του Αστέρα φαίνεται πως δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, γι’ αυτό και με ηρεμία αποφάσισαν να κάνουν συντονισμένες κινήσεις προκειμένου να προστατέψουν την ομάδα τους από ενδεχόμενη αδικία στο μέλλον. Και μία από τις κινήσεις που θα κάνουν είναι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να θέσουν επί τάπητος τα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα