Ζήτησε οικονομική ενίσχυση για τα ερασιτεχνικά σωματεία ο Γραμμένος

Οικονομική ενίσχυση για τα ερασιτεχνικά σωματεία ζήτησε ο Βαγγέλης Γραμμένος στη στη ευρεία τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με θέματα «Προετοιμασία επανεκκίνησης Αθλητισμού-Προτάσεις προς την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού και Προτάσεις εμμέσων μέτρων στήριξης ερασιτεχνικού Αθλητισμού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας: “Έθεσε υπ’ όψη της Αθλητικής Ηγεσίας το αίτημα οικονομικής στήριξης, από την Πολιτεία, των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων, τα οποία δεν είχαν τη δυνατότητα πρόσβασης στα οφέλη που προσέφερε ο μηχανισμός οικονομικής στήριξης που θέσπισε η κυβέρνηση, λόγω της λήψης των μέτρων κατά της εξάπλωσης του covid-19”.

Χαρακτηριστικά ο Γραμμένος τόνισε: “Αποτελεί αδήριτη ανάγκη η οικονομική στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων που δεν είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα ωφελήματα της οικονομικής στήριξης από το Κράτος. Θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη σκέψη για τα σωματεία αυτά, που πράγματι έχουν πληγεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα”.

Διαβάστε επίσης