Ζλάταν: Αποστάσεις και μάσκες αλλά… για τους άλλους

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς βρέθηκε ξαφνικά στη δίνη ενός κυκλώνα, με ιταλική ιστοσελίδα να προβαίνει στην αποκάλυψη πως ο Σουηδός παραβίασε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού δειπνώντας μαζί με φίλους του σε εστιατόριο του Μιλάνου την Κυριακή.

Τα εστιατόρια είναι μεταξύ των χώρων που πρέπει να μένουν κλειστά, ωστόσο η “Fanpage.it” υποστηρίζει πως ο Ζλάταν παραβίασε το σχετικό πρωτόκολλο και δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης που ανήκει σε φίλο του, έχοντας για παρέα μεταξύ άλλων και τον άλλοτε αμυντικό της Μίλαν, Ινιάτσιο Αμπάτε.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, που συνόδευσε το δημοσίευμα και με αρκετές φωτογραφίες με παρόντα τον “Ίμπρα” στο εστιατόριο, ο 39χρονος Σουηδός φορ είχε ζητήσει από το φίλο του, Τάνο Σιμονάτο, να ανοίξει το εστιατόριο για χάρη τους ώστε να γευματίσουν εκεί, κάτι που έκαναν γύρω στις 13:30 τοπική ώρα.

“Ο Ίμπρα, ο Αμπάτε και ένας ακόμα φίλος τους ήρθαν να με δουν, ήμασταν εκεί για μερικές ώρες και μετά πήγαν στο σπίτι τους”, δήλωσε στην ιστοσελίδα ο ιδιοκτήτης, επιβεβαιώνοντας μερικώς το ρεπορτάζ, για να αρνηθεί ωστόσο πως ο Ιμπραϊμοβιτς απόλαυσε το δείπνο του εκεί.

“Ήταν κάτι το φυσιολογικό, μεταξύ φίλων, όπου βλεπόμαστε περιστασιακά. Δεν έφαγαν, απλά ήπιαμε μερικά ποτήρια κρασί”. Ο ίδιος ο “Ίμπρα” δεν έχει πάρει ακόμα θέση για το δημοσίευμα, με ανθρώπους του περιβάλλοντός του να υποστηρίζουν ωστόσο πως επρόκειτο απλά για ένα επιχειρηματικό ραντεβού που διήρκεσε μόλις μισή ώρα.

Ο επιθετικός των ροσονέρι είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό τον Σεπτέμβριο του 2020 ενώ λίγο αργότερα συμμετείχε σε καμπάνια του γεωγραφικού διαμερίσματος της Λομβαρδίας όπου έλεγε μεταξύ άλλων στο σχετικό σποτ: “Χρησιμοποιήστε το μυαλό και σεβαστείτε τους κανόνες: αποστάσεις και μάσκες”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα