Ζοτς: «Πέρασα 13 αξέχαστα χρόνια στην Ελλάδα» (video)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στο επίσημο κανάλι της Euroleague για την καριέρα του, για τον κορωνοϊό, αλλά και για όσα ζούμε το τελευταίο διάστημα.

Ο Ζοτς μίλησε φυσικά και για την πολυετή παρουσία του στην Ελλάδα, λέγοντας: «Έζησα 13 χρόνια στην Ελλάδα. Μπορώ να σου πω ότι από το 1999 μέχρι το 2008 ήταν υπέροχα χρόνια. Ζούσα σε μία όμορφη γειτονιά, μιλούσα με απλούς, καθημερινούς ανθρώπους, που δεν ενδιαφερόντουσαν τόσο για το μπάσκετ. Ήταν γιατροί, δάσκαλοι, τραπεζίτες, σερβιτόροι. Είναι αξέχαστα εκείνα τα χρόνια. Ξέρεις, μου τηλεφωνούν φίλοι μου συνέχεια και νομίζω ότι πρέπει να επισκεφτώ σύντομα την Ελλάδα».

Στο τέλος, αποκάλυψε πως ο Αντώνης Ρέμος είναι ο αγαπημένος του τραγουδιστής και αφού κάλεσε τον συνομιλητή του σε έξοδο στα μπουζούκια, έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα: «Είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν έχουμε καμία διαφορά, ανεξάρτητα από την εθνικότητά μας και την θρησκεία μας. Αυτό που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες μας βοήθησε να το καταλάβουμε καλύτερα. Έγινε ένας σεισμός στην Κροατία… Ανησύχησα πολύ. Πήρα τηλέφωνο τους φίλους μου εκεί. Τους στηρίζουμε, είμαστε μαζί τους. Καταλαβαίνουμε τι περνούν και είναι σημαντικό να μην νιώθουν μόνοι. Η πίστη είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να έχουμε πίστη, να μετατρέψουμε τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές, να παλέψουμε και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Δείτε εδώ όλη την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα