Ζουράρις: «Αν βγει ο Μητσοτάκης εγώ την «κάνω» για Γαλλία»

Ένα ακόμα ρεσιτάλ ερμηνείας από τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα συμβεί στην περίπτωση εκλογής της ΝΔ και του πρόεδρου της στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Ότι θα την «κάνει» για Γαλλία προμηνύει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Ζουράρις, σε περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλεχθεί ως πρωθυπουργός της χώρας στις εκλογές της Κυριακής.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Realfm Θεσσαλονίκης 107,1 τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζουράρις «Αν, θεός φυλάξει, βγει ο Μητσοτάκης, εγώ θα προσφύγω ικέτης στη γαλλική πρεσβεία, όπως έκανα πριν από 50 χρόνια που η Γαλλία μου έδωσε πολιτικό άσυλο».

Σε ερώτηση για το εάν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι άνθρωποι που κατευθύνονται, ο κ. Ζουράρις λέει ότι: «σε κομματικό επίπεδο, δεν αλλάζεις έτσι άποψη επειδή έχεις αγάπη προς την ομάδα».

Τέλος, ερωτώμενος για την δήλωσή του στο «GrTimes.gr» είπε πως είναι ερωτευμένος με τον κ. Τσίπρα και ότι ο πρωθυπουργός είναι το αγόρι του, ο κ. Ζουράρις λέει για ακόμη μία φορά «είναι το αγόρι μου. Το ερωτευμένος προέρχεται από το ερωή που σημαίνει ορμή».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του Κώστα Ζουράρι:

 

Διαβάστε επίσης