Ζουράρις: «Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Τι κάνει και τι λέει ο κόσμος μπας και πάρει κανένα ψηφαλάκι και μπει στη Βουλή

Με τις μέρες να περνούν, φτάνοντας ολοένα και πιο κοντά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ανεβαίνει ο προεκλογικός πυρετός. Μεταξύ άλλων έχουμε και τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ να αυξάνεται κατακόρυφα αγγίζοντας τον διψήφιο αριθμό και την αυτοδυναμία. Όμως προκειμένου να μαζευτεί ολίγον τι το αρνητικό αποτέλεσμα η κυβέρνηση δια στόματος Ζουράρι κάνει επίκληση στα γηπεδικά αισθήματα των ψηφοφόρων της περιφέρειάς του, της Θεσσαλονίκης, ζητιανεύοντας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ψήφους, λέγοντάς τους πως ο δικέφαλος του Βορρά πήρε πρωτάθλημα χάρις τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι που κάνει όλους εμάς να αναρωτιόμαστε για το τι κάνει και λέει ο κόσμος μπας και πάρει κανένα ψηφαλάκι και μπει στη Βουλή.

«Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα», είπε ο κ. Ζουράρις.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην TV100, υπερασπίστηκε της εξωτερικής πολιτικής του πρωθυπουργού, μέρος της οποίας ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία όμως ο κ. Ζουράρις δεν ψήφισε.

«Δεν ψήφισα τη Συμφωνία των Πρεσπών. Εγώ είμαι Μακεδών. Και ως Μακεδών θεώρησα -το αναφέρω και στο σύγγραμμά μου «Μακεδονία σακατεμένη»- ότι υπάρχει μία σμίκρυνση, μία ελάττωση της ακεραιότητάς μας. Ως προς τα άλλα, βεβαίως η Συμφωνία έχει θετικά στοιχεία, αλλά είναι δευτερεύοντα», υποστήριξε ο κ. Ζουράρις.

Ο βουλευτής της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ακόμη ότι υπήρξε «νομοθέτης εναντίον των μνημονίων και των κερδοσκόπων των Βρυξελλών, μαζί με άλλους συναδέλφους για να αμβλύνουμε, να ελαχιστοποιήσουμε τη ζημιά».

Δεν απέφυγε να κάνει λόγο για «βλακεία» αναφερόμενος στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προεκλογική εξίσωση των ΤΕΙ με τα ΑΕΙ.

«Είμαι 50 χρόνια πανεπιστημιακός. Όλες οι χώρες και όλα τα πανεπιστημιακά συστήματα το κάνουν αυτό, όταν υπάρχει η δυνατότητα. Η Νέα Δημοκρατία σαχλαμαρίζει με αυτό, λέγοντας ότι είναι προεκλογικό να αναβαθμιστεί με ένα σύστημα το πτυχίο των παιδιών από το ΤΕΙ σε ισότιμο. Μπορεί να είναι προεκλογικό, κακό είναι; Ιδέα δεν έχουν από το πώς λειτουργούν τα Πανεπιστήμια. Αυτοί κάνουν προεκλογική βλακεία», ανέφερε ο κ. Ζουράρις.

Τέλος, κάποιος να πει στον νεόκοπο με τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιο βουλευτή ότι οι ΠΑΟΚτσήδες ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές τους γνωστούς δεξιούς Ζέρβα και Ορφανό ενώ οι Αρειανοί τον επίσης γνωστό δεξιό Ταχιάο. Έτσι οι τρεις πρώτοι στις δημοτικές ήταν τέκνα της Νέας Δημοκρατίας.

 

Διαβάστε επίσης