Απέκτησε ξαφνικό αέρα!

«Ντοπαρισμένοι» συναισθηματικά δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στα φετινά Play Off της Super League, με την ομάδα να πετάει, ωσάν οι παίκτες να έχουν πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι κάτι πολύ καλό πάει να γίνει!

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο Αλαφούζος θα εξαντλήσει όσο δεν πάει τα περιθώρια να παίξει η ομάδα του απ’ ευθείας στους ομίλους του Champions League και αυτό είχε σαφώς προέκταση και στην αγωνιστική πειθαρχία των παικτών στα τρία νικηφόρα και άψογα εκτελεσμένα 90λεπτα. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ με το κίνητρο συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση, δείχνουν αποφασιστικότητα και πειθαρχία. Όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί…

Το δε ενδεχόμενο να παίξει ο ΠΑΟ στην προκριματική φάση είναι επίσης κίνητρο που κρατάει την ομάδα σε εγρήγορση, αφού συνδυάζεται και με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Εσιέν. Η διοίκηση περνά μήνυμα προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, ότι οι απαιτήσεις αυξάνονται, άρα πάμε για την πρόκριση στους ομίλους!

Όλος αυτός ο συνδυασμός εξελίξεων έχει φορτίσει για τα καλά την ομάδα που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καταφέρνει να δείξει καλά στοιχεία ως σύνολο, άρα μπορεί να καυχιέται ότι του χρόνου μπαίνει δυνατά σε όλους τους στόχους. Ιδίως αν γίνει και η μεγάλη μεταγραφή.

Όπως και να έχει, σιγά-σιγά ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του θα πρέπει να αρχίσουν να συλλέγουν στοιχεία για τον Άγιαξ, την Μπριζ και τη Μονακό (πιθανοί αντίπαλοι) και να περιμένει να δει τις άλλες δύο ομάδες (μεταξύ Σαχτάρ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιουνγκ Μπόις και Σπάρτα Πράγας) που θα δημιουργήσουν την πεντάδα των αντιπάλων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα