Γλυκοκοιτάζει τον Σιώπη η ΑΕΚ!

Τον αρχηγό της Εθνική μας ομάδας των Ελπίδων, τον 22χρονο Μανώλη Σιώπη του Πανιωνίου φαίνεται ότι θέλει να εντάξει στο έμψυχό της δυναμικό η ομάδα της ΑΕΚ. Τις τελευταίες μέρες έχει διαρρεύσει μία είδηση, που θέλει τον παίκτη να συναντήθηκε με μία… παρέα που ταυτίζεται με τη διοίκηση της Ένωσης και που τον προειδοποίησε πως το Γενάρη μάλλον κάποιος από την ΠΑΕ θα τον πλησιάσει και επισήμως.

Η τακτική αυτή είναι φυσικά αποδεκτή κι αν ο ποδοσφαιριστής εμπιστεύεται τους ανθρώπους με τους οποίους συναντήθηκε, τότε ποιος ξέρει, ίσως ένας ακόμη παίκτης του Πανιωνίου φορέσει τα «κιτρινόμαυρα»! Σημειώνουμε πως το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017 και σήμερα δεν επιτρέπεται να τον προσεγγίσει άλλη ομάδα, παρά μόνο ένα εξάμηνο πριν από τη λήξη του.

Ο Σιώπης είναι ένα δυνατό αμυντικό χαφ, «κόφτης» ολκής, με λίγες επιθετικές πρωτοβουλίες, αλλά εξαιρετικές και καίριες επεμβάσεις στο χώρο δράσης του. Είναι σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής που αν τον είχε σήμερα η ΑΕΚ θα μπορούσε να αισθάνεται υπερπλήρης, αφού αγωνίζεται ακριβώς στη θέση που θα ήθελε ο Τιμούρ Κετσπάγια μία ακόμη λύση. Είναι μόλις 22 ετών και προφανώς έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και είναι εκτός των άλλων Έλληνας. Η ΑΕΚ φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλει να μαζέψει τους καλύτερους Έλληνες παίκτες ως μέρος της τακτικής της και ο Μανώλης Σιώπης ταιριάζει σε αυτό που προσπαθεί να χτίσει εδώ και μία τριετία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα