Η δικαίωση του Καρίμ

Ο Ανσαριφάρντ επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Ιράν όπου σκόραρε όσο γκολ έχουν βάλει όλοι μαζί οι… υγιείς επιθετικοί του Ολυμπιακού από την αρχή της σεζόν (καθώς ο Μπεν των δύο τερμάτων με την Παρτίζαν είναι τραυματίας).

Κανονικά θα έπρεπε αμέσως να πάει στον Τάκη Λεμονή και να του πει: «Κόουτς, πάλι εκτός αποστολής θα μείνω το Σάββατο; Να ξέρω να κανονίσω καφέ με τα φιλαράκια μου!». Ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του, δεν χρειάστηκε να κανονίσει έξοδο. Ο Λεμονής έπραξε το αυτονόητο και να τον έβαλε να παίξει σε ένα γήπεδο που γνώριζε καλά, αυτό της Νέας Σμύρνης. Έμπνευση σωστή από τον «κόουτς Τάκης» και απόδοση φυσιολογική από τον Καρίμ, που το παιδί έχει αποδείξει πως και χασογκόλης δεν είναι, και να κινείται ελαφρώς εκτός περιοχής μπορεί! Δύο σε ένα, την ώρα που Εμενίκε και Τζούρτζεβιτς μέχρι στιγμής κάνουν τα μισά κι ενώ η κράση τους δεν δείχνει να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδο. Αντίθετα, ο Ανσαριφάρντ δείχνει να αντέχει και στην ψυχολογική πίεση, και στα ταξίδια στην άλλη άκρη της γης και στα σκληρά μαρκαρίσματα.

Το μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακό στο ματς με τον Πανιώνιο ήταν ότι αποδείχθηκε πως τελικά έχει τέσσερις φορ! Είναι μεγάλο ατού, διότι σημαίνει πως αν ο Λεμονής βρει τη φόρμουλα στη μεσαία γραμμή (που φαίνεται σαν να καταλήγει πως Πάρντο, Σεμπά, Φορτούνης είναι η ιδανική τριάδα), τότε θα αρχίσουν τα γκολ. Τι πρέπει να κάνει ο Λεμονής από δω και στο εξής; Πρώτον, να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση και δεύτερον να οργανώσει την αμυντική του λειτουργία. Δύσκολα και τα δύο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα