«Κτυπάει» Ίσκο με 50 εκατομμύρια η Άρσεναλ!

Είναι η πρώτη φορά που ο Ανσέρ Βενγκέρ δέχεται τόσο έντονη κριτική για τις επιλογές και τις κινήσεις του. Μία κριτική που φτάνει στο σημείο να… θέτει υπό αμφισβήτηση την περαιτέρω παρουσία του στον πάγκο της Άρσεναλ!

Για το λόγο αυτό, ο Αλσατός προπονητής φέρεται να διαφοροποιεί την τακτική του, στοχεύοντας, πλέον, σε πιο έτοιμες λύσεις για την ομάδα του και δίχως να «μετράει» το κόστος. Έτσι και αλλιώς, το μπάτζετ που έχει στη διάθεσή του δεν είναι και μικρό, οπωσδήποτε όμως, αρκεί, για να φέρει στο Λονδίνο τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίσκο.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αποτιμάται στα 50 εκατομμύρια ευρώ από τον Αρσέν Βενγκέρ. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Ιβηρική χερσόνησο, ο Γάλλος έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των Μαδριλένων και έχει καταθέσει ήδη την αρχική προσφορά του, στο ποσό που προαναφέραμε.

Ο Βενγκέρ αναμένει την αντίδραση της «βασίλισσας», αλλά και του ποδοσφαιριστή, με τον οποίο επίσης φέρεται να έχει έρθει σε παραπάνω από μία επαφές. Προφανώς, για να προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης, θα έχει αποσπάσει την επιθυμία του Ισπανού να μετακινηθεί στην Αγγλία και στους Λονδρέζους. Η Άρσεναλ κινήθηκε και το καλοκαίρι που πέρασε για τον Ίσκο, αλλά το διάστημα εκείνο δεν ήταν πρόσφορο το έδαφος, ενώ και ο Βενγκέρ δεν ήταν διατεθειμένος να δαπανήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα