Οι μικρές «γοργόνες» του Ωρίωνα μάγεψαν στο «Thalassa Magic»

Στο όμορφο περιβάλλον του «Thalassa Magic», στην Αμμουδάρα, στο Ηράκλειο Κρήτης, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου2016, η ετήσια γιορτή της ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης του συλλόγου Ωρίωνα Ηρακλείου, κλείνοντας με την αρμόζουσα λαμπρότητα μια επιτυχημένη χρονιά.

Σε μια απίστευτη από κοσμοσυρροή και ζωντάνια βραδιά, οργανωμένη από το Δ.Σ. της ομάδας και του «Thalassa Magic», παρευρέθησαν πάνω από 400 μέλη του συλλόγου και απόλαυσαν στην υπέροχη πισίνα του πολυχώρου τις αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης του Ωρίωνα Ηρακλείου στα προγράμματά τους.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου του συλλόγου, κ. Δημήτρη Πρωιμάκη, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους της ομάδας, μίλησε για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει εδώ και χρόνια ο σύλλογος, καταφέρνοντας όχι μόνο να καθιερωθεί στον χώρο της συγχρονισμένης και της κλασικής κολύμβησης, αλλά και να είναι μέσα στα κορυφαία σωματεία της χώρας.

«Τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθάνε την ομάδα, το κλίμα, και ο χώρος εδώ είναι υπέροχος», τόνισε ο πρόεδρος, κλείνοντας την ομιλία του. Επίσης ευχαρίστησε τα μέλη για τη στήριξη που προσφέρουν αμέριστα στην ομάδα, τους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας, τη χορηγό εταιρεία ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES και τον κ. Βίκτωρα Μητρόπουλο για τη φιλοξενία στον εκπληκτικό χώρο τού «Thalassa Magic».

Στη συνέχεια μίλησε η προπονήτρια της ομάδας Ελεάνα Ασκοξυλάκη, η οποία ανέλυσε τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς και για τη διάκριση σε διεθνές meeting –2μετάλλια (χρυσό και ασημένιο) στο 1st Nireas synchro cub 2016–, και ευχαρίστησε τις αθλήτριες, τους γονείς, καθώς και τις συνεργάτες της, Μαρία Στάικου, Ελένη Τζιράκη και Κλεοπάτρα Αγγελίδου.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητριών και των προπονητηρίων από το Δ.Σ. και τις εφόρους της ομάδας, Όλγα Καγιουλίδου και Γωγώ Μαρκάκη, και η βραδιά λάμπρυνε με τα προγράμματα συγχρονισμένης κολύμβησης από τις αθλήτριες της ομάδας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον δείπνο και με χορό, μέσα και έξω από την πισίνα, από τις αθλήτριες του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα