Ο Μανωλάς στο στόχαστρο της «γηραιάς κυρίας»!

Ο Κώστας Μανωλάς έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ένας εκ των οποίων φέρεται να είναι και η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, η οποία ενδέχεται να καταθέσει προσφορά ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό!

Η «γηραιά κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού πρώτης γραμμής, προκειμένου να ενισχύσει τα μετόπισθεν ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου στο καμπιονάτο, αλλά και της συμμετοχής της στους ομίλους του Champions League. Οι λύσεις που εξετάζονται είναι αρκετές, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και εκείνη του Κώστα Μανωλά. Ο διεθνής παίκτης έχει να «ανταγωνιστεί» περιπτώσεις όπως των Σάβιτς, Νάσταζιτς, Ζαπάτα και Μουστάφι.

Ωστόσο, η πρόταση του «ερυθρόλευκου» αμυντικού φαίνεται να ξεχωρίζει. Στη Γιουβέντους γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τον δώσει με λιγότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο, ωστόσο οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν με διαφορετικό σκεπτικό τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Ο μόλις 23 χρονών ποδοσφαιριστής, ο οποίος πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό Μουντιάλ με την Εθνική Ελλάδος, αποτελεί για τους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου μία σοβαρή επένδυση, που θα αποδώσει άμεσα αγωνιστικά και θα αποφέρει κέρδη στο μέλλον. Τον θεωρούν περίπτωση Πογκμπά ή και Βιδάλ, οι οποίοι αποκτήθηκαν σε μικρή ηλικία και πλέον η αξία τους έχει εκτοξευθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα