«Πετάνε φωτιές» ενόψει Ολυμπιακού!

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο αποτελεί το πρώτο… σήμα κινδύνου για τον Μίτσελ Γκονζάλεθ και τους ποδοσφαιριστές του. Το δεύτερο και αρκετά ηχηρό σήμα, αποτελούν οι αποδόσεις των αντιπάλων στο Champions League…

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, και ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας φανέρωσαν το προβληματικό τους πρόσωπο στο Περιστέρι, τόσο η Μάλμε, την οποία καλείται να αντιμετωπίσει άμεσα, όσο και οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους, φιλοδώρησαν με αρκετά γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, δείχνοντας πως η φόρμα τους έχει πάρει ανοδική πορεία.

Η Μάλμε, αν και βρέθηκε να χάνει από τη Μίαλμπι, στην έδρα της, επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1, με χατ τρικ του Φόρσμπεργκ και ένα γκολ του Ρόζενμπεργκ. Παράλληλα, οι Σουηδοί πραγματοποίησαν καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, γεγονός που από μόνο του εκτοξεύει στα ύψη την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού τιμ και βέβαια του κόσμου. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνει να βρίσκει τα… πατήματά της, προκαλώντας παγκόσμια αίσθηση με το εντυπωσιακό 4-0 στην έδρα της, επί της πάντα ισχυρής κατόχου του Europa League, Σεβίλλης. Τα γκολ των Μαδριλένων σημείωσαν οι Κόκε, Σαούλ Νιγκουέθ, Ραούλ Γκαρθία και Ραούλ Χιμένεθ. Όσο για τη Γιουβέντους, οι «γηραιά κυρία» αποδεικνύεται… ακμαιότατη, καθώς φιλοδώρησε την εστία της Αταλάντα με τρία γκολ, εκτός έδρας, και σκόρερ τους Τέβες (2) και Μοράτα.

Αντιθέτως, οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού, του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ σημείωσαν «χαμηλές πτήσεις». Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν νίκησε καμία από τις οκτώ, ενώ η Παρτιζάν – προσεχής αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης – δεν αγωνίστηκε καθόλου. Πιο συγκεκριμένα, ξεκινώντας από τον όμιλο του αρκαδικού συλλόγου, η Τότεναμ απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία από την Άρσεναλ, με 1-1 και σκόρερ τον Νασέρ, ενώ ισόπαλη, επίσης με 1-1, αναδείχθηκε στην έδρα της η Μπεσίκτας, η οποία αναμετρήθηκε με την Εσκισεχίρσπορ. Το γκολ των Τούρκων σημείωσε ο Ολκάι.

Στον όμιλο του Παναθηναϊκού, η προσεχής αντίπαλος των «πράσινων», Εστορίλ, παραδόθηκε, αν και έδωσε τη μάχη της, με 3-2 στην Μπενφίκα. Τα γκολ για τους Πορτογάλους πέτυχαν οι Ντιόγκο και Κλέμπερ. Η PSV Αϊντχόβεν γνώρισε επίσης την ήττα, με 1-0, από τη Χέρενφέιν. Η Ντιναμό Μόσχας, αν και αγωνιζόταν στην έδρα της, παραχώρησε ισοπαλία (2-2) στην Κουμπάν. Τα γκολ των Ρώσων σημείωσαν οι Κοκόριν και Μανόλεφ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ. Η Γκινγκάμπ, με την οποία αγωνίζεται την Πέμπτη (2/10) ο «Δικέφαλος του Βορρά», υπέστη εκτός έδρας ήττα από τη Μονπελιέ, με 2-1. Το μοναδικό τέρμα των Γάλλων σημείωσε ο Μποβέ). Η Ντιναμό Μινσκ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία, με 1-1, στην Τορπέντο Ζουντίνο, με γκολ του Αντάμοβιτς. Η δε Φιορεντίνα, αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) εκτός έδρας με την Τορίνο, με γκολ του Μπαμπακάρ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα