Πότε θα το πάρετε χαμπάρι;

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι ο τελικός ΑΕΚ-Ολυμπιακός (κεκλεισμένων των θυρών, προγραμματισμένος για τις 7/5) αναβλήθηκε για λόγους κοινωνικής ειρήνης. Θα μείνει στην ιστορία αυτή η απόφαση. Όπως στην ιστορία θα μείνει ότι από τότε και μετά ψάχνουμε διαρκώς για κενές ημερομηνίες για να μην συμπίπτουν αθλητικές δραστηριότητες την ίδια μέρα και για να γίνουν τα ποδοσφαιρικά Play Off πριν βγει ο μήνας.

Μόνο που έτσι όπως τα κατάφεραν πάμε για τρελή συνύπαρξη 30.000 οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟ! Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός των Play off της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (εκτός αν κάνει δύο σερί νίκες ο Παναθηναϊκός και ολοκληρωθεί στο ΣΕΦ) με προγραμματισμένη ώρα έναρξης 19:30. Ε λοιπόν, μισή ώρα αργότερα παίζουν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τα Play Off του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Τι είπατε; Είναι διασφαλισμένη η κοινωνική ειρήνη; Πραγματικά, πιστεύουμε ότι μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά! Ακόμη και στην Κωνσταντινούπολη που είναι μία πιο… εκρηκτική μεγαλούπολη και που συνυπάρχουν τρεις μεγάλες ομάδες με τμήματα ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης, τέτοια ανοργανωσιά δεν υπάρχει, παρά το ότι εκεί επιτρέπονται οι μετακινήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα