Ρουμενίνγκε: «Τι θα γίνει;» Πεπ: «Χαλάρωσε, νωρίς είναι…»

 

Μπορεί αυτή τη στιγμή η Μπάγερν Μονάχου να είναι η πιο δαιμονισμένη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα μέλη της βαυαρικής διοίκησης κάθονται αναπαυτικά στις πολυθρόνες τους και παρακολουθούν τα τεκταινόμενα.

Το πόσο σοβαρός οργανισμός είναι η Μπάγερν φαίνεται από τη στάση της διοίκησης που εξήγησε στον προπονητή που παρουσιάζει αυτό το απίθανο θέαμα, τον Πεπ Γουαρδιόλα, ότι δεν θα τον περιμένει για πάντα μέχρι να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει.

Ο Καρλ Χάινς Ρουμενίνγκε, εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν, είπε πως δεν θα περιμένουν τον Απρίλη γιατί τότε θα είναι πολύ αργά και ότι το αργότερο μέχρι το τέλος του 2015 ο Καταλανός θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του…

Ο Γουαρδιόλα, βέβαια, είναι πολύ χαλαρός τύπος και δεν δείχνει δα και προσηλωμένος με δεσμούς αίματος με την Μπάγερν. Το κάθε άλλο μάλιστα, είναι μάλλον χαρακτήρας που θα ήθελε να δοκιμάσει τις τεχνικές του δυνατότητες και σε άλλη ομάδα, παρά να μείνει για πάντα στο Μόναχο. Εδώ δεν επιδίωξε να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του, την Μπαρτσελόνα, γιατί να μείνει στη Βαυαρία…;

Το επόμενο διάστημα θα φανούν οι προθέσεις του, αλλά δεν αποκλείεται να τραβήξει η βαλίτσα και μετά το 2015, παρά το τελεσίγραφο της Μπάγερν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα