Σε εγρήγορση ο Ολυμπιακός για τον Ντάνι!

Σε απόλυτη εγρήγορση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το μεταγραφικό επιτελείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους των «ερυθρόλευκων», ο Πορτογάλος Ντάνι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Ζενίτ Πετρούπολης!

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο έμπειρος μέσος, ανακοίνωσε ότι δεν κατέληξαν σε συμφωνία με τη ρωσική ομάδα και πως αποχωρεί για άλλο πρωτάθλημα, καθώς έχει 5-6 προτάσεις από διαφορετικές χώρες. Αναλυτικά όσα είπε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής:

«Όπως ξέρετε, το συμβόλαιό μου τελειώνει και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να έρθουμε σε συμφωνία με τη Ζενίτ για την ανανέωσή του. Μιλήσαμε 3-4 φορές, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε σε συμφωνία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το ματς με τη Λοκομοτίβ θα είναι το τελευταίο για μένα.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και τον κόσμο γι’ αυτά τα επτά φανταστικά χρόνια. Φεύγω από τη Ρωσία, αλλά θα είμαι πάντα Ζενίτ. Σας ευχαριστώ όλους. Τώρα πηγαίνω σε κάποια άλλη χώρα, έχω 5-6 επιλογές σε διαφορετικά πρωταθλήματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα