«Το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας»

Προσχεδιασμένο ήταν το σκηνικό των επεισοδίων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σύμφωνα με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον έτσι όπως εκφράστηκε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, λίγα λεπτά μετά την απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

Ο Σταμάτης Γαρρής έγραψε στο facebook την εξής ατάκα: «Το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας», υπονοώντας πως ότι εξελίχθηκε μετά τη ρήξη των φωτοβολίδων στο ντέρμπι του «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν προσχεδιασμένο με στόχο την πλήρη εξόντωση της ομάδας.

Ακόμη κι αν αυτό ισχύει, δηλαδή αν ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς άργησε επίτηδες να πάρει την απόφασή του προκειμένου να εξοργίσει τον κόσμο, οι άνθρωποι του ΠΑΟ θα πρέπει να παραδεχθούν πως οι φωτοβολίδες εκτοξεύτηκαν από τη Θύρα 13 και από ανθρώπους οργανωμένους, τους οποίους μάλιστα εντόπισαν οι αρχηγοί του συνδέσμου και τους απέβαλαν, δίχως να ανακοινώσουν κάποιου είδους προβοκάτσια. Άρα, όλα ξεκίνησαν από την πράξη ενός ή δύο οπαδών και φυσικά από την αδυναμία της ΠΑΕ να ελέγξει τον κόσμο που μπαίνει στο γήπεδο.

Προφανώς ευθύνη βαραίνει και τη Super League που έδωσε άδεια στο συγκεκριμένο γήπεδο και τον Υφυπουργό Σταύρο Κοντονή που δεν εφάρμοσε όλη την αυστηρότητα της Πολιτείας στο θέμα της καταλληλότητας των γηπέδων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα