«Καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα»

Με ειρωνικό τρόπο το Μέγαρο Μαξίμου απαντά στις αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαχείριση των μεγάλων πυρκαγιών που κατέκαψαν Ζάκυνθο και Ανατολική Αττική.

Η κυβέρνηση καταλογίζει στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ολιγωρία και επικοινωνιακό σόου, όταν εκείνος μόλις έχει δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια εντυπώσεων. «Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι να στήσει ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου», λέει συγκεκριμένα το γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Φυσικά, δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε μόλις την τέταρτη ημέρα των πυρκαγιών, για να δηλώσει ότι η ζημιά που έγινε είναι μικρότερη από το 2009.

«Τέσσερα μερόνυχτα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, βρίσκεται στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον συντονισμό των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών. Την ίδια ώρα ο κ. Μητσοτάκης εγκαλούσε την κυβέρνηση για δήθεν ολιγωρία από παραλία των Χανίων», σχολιάζει αρχικά το Μέγαρο Μαξίμου.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού συνεχίζει ως εξής: «Σήμερα, αποφάσισε να διακόψει τις διακοπές του για να επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού. Ακύρωσε όμως όλη την επίσκεψή του μόλις συνειδητοποίησε ότι εκεί βρίσκονταν ήδη από τις πρωινές ώρες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος».

«Η κίνησή του αυτή επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι να στήσει ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου. Του συνιστούμε καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του», καταλήγει με εμφανώς ειρωνική διάθεση το κείμενο!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα