Κ. Μητσοτάκης: Δική μου έγνοια είναι να σπουδάσετε σε σύγχρονα και οργανωμένα Πανεπιστήμια

Μήνυμα προς τους νέους που σήμερα, μετά τις ανακοινώσεις  των βάσεων, βλέπουν να ανοίγει μπροστά τους μια νέα περίοδος στην ζωή τους, αλλά και προς εκείνους τους νέους που δεν τα κατάφεραν στέλνει ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Για πολλούς από σας ξεκινά σήμερα μια νέα περίοδος στην ζωή σας. Σας συγχαίρω, μαζί με τις οικογένειές σας και τους καθηγητές σας, που στάθηκαν πλάι σας, σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Στα φοιτητικά σας χρόνια θα ζήσετε σπουδαίες εμπειρίες. Εύχομαι να τα χαρείτε με κάθε τρόπο. Να αποκτήσετε γνώσεις, ερεθίσματα, παραστάσεις που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας και θα σας δώσουν εργαλεία για να προχωρήσετε όπως θέλετε στη ζωή σας», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης.

Και προσθέτει: «Δική μου έγνοια είναι να σπουδάσετε σε πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. σύγχρονα, οργανωμένα, λειτουργικά, που θα δίνουν πτυχία με αξία και αντίκρισμα στην πραγματική ζωή».

Στην δήλωσή του ο πρόεδρος της Ν.Δ. απευθύνεται και σε όσους δεν τα κατάφεραν τονίζοντας: «Θέλω, επίσης, να στείλω ένα μήνυμα σε όσα παιδιά δεν θα σπουδάσουν, αλλά θα μπουν από τώρα στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Στόχος μας είναι μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες σε όλους. Που δίνει δουλειές. Που δίνει σε όλους την δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, όποιες και αν είναι αυτές.Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας, με καλές και κακές στιγμές. Αυτό που περισσότερο μετράει είναι η όρεξη, το πείσμα, η εργατικότητα, η φιλοδοξία».

«Δικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε μια Ελλάδα όπου η ελπίδα είναι ζωντανή, όπου οι Έλληνες –ιδίως οι νέοι– μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο», καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης  και εύχεται «καλή συνέχεια σε όλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα