Μεγάλη ικανοποίηση στην ΑΕΚ για τους τέσσερις διεθνείς

Η ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια έπαιζε στα Play Off ανόδου για να επιστρέψει στη Super League και φέτος το καλοκαίρι είδε τέσσερις ποδοσφαιριστές της να αγωνίζονται ως βασικά στελέχη στην προκριματική φάση του Μουντιάλ!

Η ικανοποίηση στα υψηλά κλιμάκια είναι διάχυτη, διότι δεν είναι μόνο οι Μπακασέτας, Μάνταλος, Βράνιες και Γιόχανσον, αλλά κι άλλοι παίκτες που μελλοντικά μπορούν να εκπροσωπήσουν την Εθνική μας ομάδα, όπως ο Λάζαρος, ο Μπάρκας, ο Μπακάκης και ο Γαλανόπουλος, ενώ μόνο λόγω σκληρού ανταγωνισμού δεν είναι στις επιλογές της Πορτογαλίας ο Σιμόες και της Ουκρανίας ο Τσιγκρίνσκι.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν ήδη ξεκινήσει προσπάθειες για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση, ωστόσο και το δείγμα με τους διεθνείς και η πορεία της ΑΕΚ τις δύο χρονιές (τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα και Κύπελλο πέρσι, δεύτερη θέση, μείωση της διαφοράς από την κορυφή και τελικός Κυπέλλου φέτος) έχουν δημιουργήσει ένα θετικότατο κλίμα στην ΠΑΕ. Αν ξεκινήσουν και τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια το επόμενο 20ημερο, τότε σίγουρα θα μιλάμε για ευτυχισμένο καλοκαίρι…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα