Μεταξύ Μπουρούση και Νοβίτσκι!

Να που η πρόταση που περιμένει ο Γιάννης Μπουρούσης από την Αμερική – και δεν απαντά στην πρόταση από τον Παναθηναϊκό – ίσως προέλθει από τους φετινούς φιναλίστ του NBA και περσινούς πρωταθλητές, τους Golden State Warriors.

Οι πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού λένε ότι οι Warriors επιθυμούν να αποκτήσουν έναν σέντερ με ευρωπαϊκή νοοτροπία και ένας υποψήφιος είναι ο Γιάννης Μπορούσης. Οι φιναλίστ των τελικών γνωρίζουν για την αξία του Έλληνα σέντερ και δεν αποκλείεται να του κάνουν πρόταση συνεργασίας, αφού θα είναι και άκρως οικονομική λύση για την ομάδα. Σίγουρα πιο οικονομική από αυτή του Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ο Γερμανός σέντερ έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς και ψάχνει καινούρια ομάδα στην καριέρα του, αλλά το κασέ του είναι υπερτριπλάσιο από αυτό του Μπορούση. Οι Warriors διαχειρίζονται ένα συγκεκριμένο ποσό και ανάλογα με τις κινήσεις που θέλουν να κάνουν στο σύνολο, θα φανεί αν μπορούν να διαθέσουν ένα μεγάλο ποσό για το Γερμανό, ή θα περιοριστούν σε ένα μικρότερο που θα σηματοδοτήσει τη μετακόμιση του Μπορούση στην Αμερική και στο Σαν Φραντσίσκο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα