Μποροβήλος: «Υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, όχι της ομαδοποίησης»

Την υποστήριξη της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στη Super League, επανέλαβε ο πρόεδρός της, Γιώργος Μποροβήλος. Προσθέτοντας -σε δηλώσεις του στο «Arcadia-Sports»- πάντως, ότι δεν υποστηρίζει την ομαδοποίηση, δηλαδή μερική διαχείριση από ορισμένες ομάδες.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ο Αστέρας είχε ξεκάθαρη θέση στο σημερινό Δ.Σ., όπως έχει πάντα σε ζητήματα που αφορούν το ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, εφόσον αυτή υπάρξει και το έχουμε πει αρκετές φορές και στο παρελθόν. Αν δεν υπάρξει κεντρική διαχείριση θα κοιτάξουμε το συμφέρον μας. Νομίζω ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα».

Αναφορικά με τη θέση των Αρκάδων για μερική διαχείριση πχ των «12»: «Εξετάζουμε πάντα τις όποιες συνθήκες διαμορφώνονται, όμως η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Είμαστε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης και όχι υπέρ της ομαδοποίησης κάποιων ΠΑΕ. Σαφώς θα είναι αρνητικό να υπάρχει μια ρήξη στην κεντρική διαχείριση, γιατί ήταν έσοδα τα οποία επέτρεπαν στις ομάδες να κάνουν τους οικονομικούς τους προϋπολογισμούς τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα