Νιγηριανός απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσα στο Τ.Α. Γαλατσίου

Σκηνές από ταινία δράσης του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου, με «πρωταγωνιστή» έναν Νιγηριανό που είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία για βιασμό.

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Αφρικανού και του πέρασαν χειροπέδες μετά από μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του γυναίκα ομοεθνής του, για βιασμό. Μαζί του στο Τ.Α. Γαλατσίου οδηγήθηκε και το 1,5 έτους κοριτσάκι του, καθώς, όπως λένε οι αστυνομικοί, δεν μπορούσαν να το χωρίσουν από τον πατέρα του, εφόσον δεν υπήρχε σχετική εισαγγελική απόφαση.

Γύρω στις 14:30 το μεσημέρι, ο Νιγηριανός ξαφνικά έσπασε ένα τζάμι του τμήματος, έβαλε «ασπίδα» το κοριτσάκι και με ένα γυαλί απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή τους αν του το έπαιρναν και το έδιναν σε ίδρυμα. Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις, ο συλληφθείς πείστηκε να πετάξει το γυαλί και να παραδοθεί στους αστυνομικούς. Για το μέλλον του παιδιού θα αποφασίσει ο εισαγγελέας, ενώ ο Νιγηριανός επιμένει να μην αποχωριστεί το 1,5 έτους κοριτσάκι.

Τέλος, από την ΕΛ.ΑΣ. γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες για το ότι ο κρατούμενος είχε την δυνατότητα να προβεί στην παραπάνω πράξη, που αναστάτωσε για δύο ώρες την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα