Παραίτηση Χρήστου Σάββα από την ΕΠΣ Κοζάνης

Παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας από την προεδρία της ΕΠΣ Κοζάνης το μέλος της ΕΠΟ, Χρήστος Σάββας, ο πρώτος και ο μόνος μέχρι στιγμής που κάνει κάτι τέτοιο, ανοίγοντας ίσως το δρόμο και για άλλες παραιτήσεις.

Ο Σάββας ανήκει στα μέλη της Ομοσπονδίας που κατηγορούνται για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» και η παραίτησή του συνοδεύτηκε με την εξής ανακοίνωση:

«Κοζάνη, 29.8.2016

Mε αφορμή την έκδοση του υπ’ αριθμόν 1445/2016 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών δηλώνω τα εξής:

Σέβομαι το θεσμό της Δικαιοσύνης και τις αποφάσεις των οργάνων της, ωστόσο θεωρώ εαυτόν αθώο και πιστεύω ακράδαντα ότι η αθωότητά μου θα αποδειχθεί.

Δεν μπορώ, όμως, λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και για λόγους αρχής, αξιοπρέπειας και ηθικής τάξης, να συνεχίσω να κατέχω το αξίωμα του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης και να νιώθω ότι αποτελώ «βαρίδι» για ένα χώρο που υπηρετώ 50 χρόνια, από διάφορες θέσεις, χωρίς υστεροβουλία, προσωπικά οφέλη και χωρίς ουδέποτε να μετατραπώ σε «καρεκλοκένταυρο».

Γνωστοποιώ την απόφασή μου να παραιτηθώ από οποιαδήποτε εμπλοκή σε σχέση με το ποδόσφαιρο και επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ αναλυτικότερα λίαν συντόμως.

Χρήστος Σάββας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα