Σέξι παρουσίες και αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις

ΒILLBOARD 2016 AWARDS ΜΕ ΜΑΝΤΟΝΑ, ΡΙΑΝΑ, ΑΝΤΕΛ, ΣΠΙΑΡΣ

Μεγάλη βραδιά στο Λας Βέγκας με την αφρόκρεμα της μουσικής σκηνής των ΗΠΑ να δίνει το “παρών” στην απονομή των βραβείων για το 2016. Μεγάλοι νικητές της βραδιάς η Αντέλ, η Σπίαρς, η Σελίν Ντιόν, ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Τέιλορ Σουίφτ, The Weeknd και πολλοί άλλοι.

award3

Στο ροζ χαλί περπάτησαν δεκάδες επώνυμες, άλλες με σέξι φορέματα και άλλες αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω τους όλα τα βλέμματα, όπως άλλωστε συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Ιδιαίτερα σέξι εμφανίσεις έκαναν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Ciana, οι οποίες άφησαν πολύ λίγα πράγματα στη φαντασία, με τη δεύτερη μάλιστα να φοράει μία μάξι τουαλέτα με τεράστια ανοίγματα σε στήθος και πόδια.

1

award1

Εντυπωσιακή στην κατάλευκη τουαλέτα της ήταν η Κέιτ Μπέκινσεϊλ η οποία έκανε τα φλας των φωτορεπόρτερ να αστράφτουν για πολλή ώρα.

award4

Εκθαμβωτική η Τζέσικα Άλμπα που έκανε την απονομή στον Τζάστιν Μπίμπερ, ενώ τρία ρούχα άλλαξε η Ριάνα που ξεσήκωσε τον κόσμο με το τραγούδι της. Το ίδιο και η Μαντόνα η οποία θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον Πρινς ο οποίος έφυγε πριν από μερικές εβδομάδες.

alba

award5

Συγκινητική η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν η οποία τραγούδησε για τον σύζυγο της που έφυγε από τη ζωή και όντας δακρυσμένη, είπε “το σόου πρέπει να συνεχιστεί”.

celine

Εκτός από τις σέξι παρουσίες, το ροζ χαλί… αναστέναξε επίσης από ρούχα αλλόκοτα, κακόγουστες εμφανίσεις και ιδιαίτερα χτενίσματα. Ιδού οι πιο παράξενες εμφανίσεις…

award6

award7

award8

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα