Τέλος Γουόρεν και Ανοσίκε από την ΑΕΚ

Ήταν δύο κακές επιλογές Αμερικάνων καλαθοσφαιριστών και πλέον αποτελούν παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο Κρις Γουόρεν και ο Ο. Ντ. Ανοσίκε χαιρέτισαν συμπαίκτες και προπονητικό τιμ, ο μεν πρώτος με καλή καρδιά και ο δεύτερος με περιπέτεια και δικαστική διαμάχη.

Ο Γουόρεν ήταν εκτός κλίματος στα πρώτα ματς, έδειξε να πατάει καλύτερα στη συνέχεια, ωστόσο επανήλθε στις κακές εμφανίσεις και σε συνδυασμό με την πρόταση που δέχθηκε από την Τουρκία, έφυγε σαν φίλος από την ΑΕΚ. Ούτε ή άλλως δεν ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η ΑΕΚ στη θέση «1», αν και ο Σάκοτα θα έπρεπε να ήξερε καλύτερα όταν τον επέλεγε. Ο Ανοσίκε από την πλευρά του επιθετικά είχε κινήσεις άσχετου και μόνο στα ριμπάουντ κάτι έκανε, αλλά με αυτή η συνεισφορά ήταν αδύνατο να παραμείνει στο ρόστσερ και η ΑΕΚ κατήγγειλε το συμβόλαιό του, αφού ο ίδιος «καθόταν» πάνω σε αυτό προσπαθώντας να πάρει όσα περισσότερα μπορούσε. Και αυτή η επιλογή χρεώνεται στο  Ντράγκαν Σάκοτα.

Πλέον, στην ΑΕΚ προσπαθούν να αποφασίσουν αν πρέπει να αποκτηθεί ο Άρμστεντ ως μπακ απ του Κούπερ και να δυναμώσει με αυτόν τον τρόπο η περιφέρεια και η οργάνωση του παιχνιδιού, ή αν θα πρέπει να αποκτηθεί ένας ψηλός με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Μαυροκεφαλίδη και του Μαυροειδή. Αν ο Σαρικόπουλος δεν ήταν τραυματίας θα ήταν πιο εύκολη η επιλογή του προπονητή…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα