“Τελικά τους ψεκάζουν”

Τα όσα δήλωσε δημόσια η σύζυγος και δικηγόρος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη-Καμμένου στο περιθώριο της δίκης του Ανδρέα Πετρουλάκη, με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ σχολίασε «καυστικά» ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Οι Καμμένοι είπαν ότι ο πόλεμος εναντίον τους είναι για να φύγουν από την κυβέρνηση και να μπει ο Θεοδωράκης. Τελικά όντως τους ψεκάζουν», σχολίασε με νόημα ο Σταύρος Θεοδωράκης στον λογαριασμό του στο twitter.
Σημειώνεται, πως η δικηγόρος του Υπουργού Άμυνας δήλωσε ότι «ο μάρτυρας του Protagon, του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ανδρέα Πετρουλάκη ομολόγησε ότι στόχος των άθλιων, ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών ήταν να ασκηθούν πιέσεις ώστε να φύγει από την Κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος και να μπει ο Σταύρος Θεοδωράκης».
Πριν από την έναρξη της δίκης με άλλη ανάρτηση του ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε τους τρεις λόγους που το κόμμα του συμπαρίσταται ολόψυχα στον Ανδρέα Πετρουλάκη:
– Δεν έχει υποκλιθεί σε καμία εξουσία – οικονομική ή πολιτική
– Δεν έχει υπηρετήσει τα ταπεινά φοβικά ένστικτα της μάζας
– Δεν έχει βουλευτική ασυλία αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να μιλάει.
Σε ότι αφορά την υπόθεση συζητήθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή του Πάνου Καμμένου που στρέφετε κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη για άρθρο που έγραψε στο Protagon, αλλά και κατά του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος όμως είχε αποχωρήσει πλήρως από την ιστοσελίδα, πολύ νωρίτερα, κάτι που ο υπουργός Άμυνας αδυνατεί να το κατανοήσει. Η αγωγή του υπουργού κατά του γνωστού σκιτσογράφου, προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις από τον πολιτικό (Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης και Ευάγγελος Βενιζέλος μεταξύ άλλων) και όχι μόνο κόσμο καθώς στρέφεται κατά της ελευθερίας της έκφρασης και της γνώμης και στοχεύει στη φίμωση του τύπου. O πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και γνωστός πανεπιστημιακός Μιχάλης Σταθόπουλος, ως μάρτυρας υπεράσπισης τόνισε ότι «η κοινωνία θέλει να ασκείται κριτική για δημόσια πρόσωπα» και ότι «ο κ. Καμμένος δεν έχει υποστεί καμία βλάβη, καθώς εξακολουθεί να είναι Υπ. Άμυνας και να έχει πολιτική ισχύ».
Καμία αντίδραση
Στο μεταξύ στην Σεβαστουπόλεως αρνήθηκαν να σχολιάσουν τη συνάντηση της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Παπανδρέου. Αντίθετα πηγές του Ποταμιού έλεγαν πως είναι διαδικασίες που αφορούν ένα άλλο χώρο. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για την περίπτωση της κίνησης των τριών πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, της Άννας Διαμαντοπούλου, του Γιώργου Φλωρίδη και του Γιάννη Ραγκούση, καθώς τα στελέχη του κόμματος έχουν την άδεια του Θεοδωράκη να μετέχουν του διαλόγου.
Πάντως με ενδιαφέρον αναμένεται η ενημέρωση των γραμματέων των τοπικών επιτροπών της Αττικής την ερχόμενη Δευτέρα με τον Παντελή Αβραμίδη (οργανωτικό γραμματέα) στην Σεβαστουπόλεως. Ο κ. Αβραμίδης είναι εκ των στενών συνεργατών του Θεοδωράκη αναμένεται να ενημερώσει τα μικρομεσαία στελέχη για τις επόμενες κινήσεις του Ποταμιού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα