Το κατά Κούγια… ευαγγέλιο

Αμείωτη συνεχίζεται η αντιπαράθεση των οπαδών της ΑΕΛ με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια. Παρά τα περί του αντιθέτου αναφερόμενα σε ανακοινώσεις (ευχαριστίες στον κόσμο για τη στήριξη του) της ομάδας από τη Λάρισα, η πλειοψηφία των «βυσσινί» φιλάθλων βρίσκεται απέναντι του. Σήμερα (20/1), μάλιστα, πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα συλλαλητήριο. Με αίτημα την αποχώρηση Κούγια από την ΠΑΕ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης, πορεύτηκαν ως το «AEL FC Arena» και μπήκαν στο γήπεδο -όπου η ομάδα τους θα αντιμετώπιζε την ΑΕΚ– χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο. Για να δείξουν ότι στηρίζουν την ομάδα, όχι όμως την ιδιοκτησία της.

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, τους χαρακτήρισε -σε επιστολή που έστειλε προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας– «ομάδα κουκουλοφόρων αντιεξουσιαστών» και «επικίνδυνα και αντικοινωνικά στοιχεία της Λάρισας». Και κατήγγειλε ότι ήθελαν να προβούν σε ενέργειες που θα οδηγούσαν στη διακοπή του αγώνα. βεβαίως κάτι τέτοιο δε συνέβη. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κανονικά

Ολόκληρη την επιστολή, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα