Τσεχ: «Το ματς χάθηκε στο γκολ του Φινμπόγκασον»

Έχουν περάσει μέρες, αλλά στην Άρσεναλ ακόμη δεν το έχουν «χωνέψει» και δεν είναι τυχαίο πως η ήττα από τον Ολυμπιακό χαρακτηρίστηκε ως μία από τις 15 πιο ταπεινωτικές στην ιστορία του λονδρέζικου συλλόγου!

Ο Πιτρ Τσεχ δεν έπαιξε σε αυτό το ματς, αλλά το είδε από τον πάγκο και αναφέρθηκε σε αυτή την ήττα της ομάδας του με 2-3 από τους πρωταθλητές Ελλάδας για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε δύο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά και εκεί σκέφτεσαι, ”εντάξει, παίζουμε με τη σωστή ένταση για να κερδίσουμε το παιχνίδι”. Οι αντίπαλοι, όμως, καθυστερούσαν κάθε φορά που κέρδιζαν φάουλ ή στημένη φάση και έριξαν το ρυθμό, κάτι που τους βόλευε. Στο δεύτερο μέρος τους πιέσαμε και ισοφαρίσαμε, αλλά το τρίτο γκολ ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Επιστρέψαμε στο ματς και είχαμε 20 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά τους δώσαμε την ευκαιρία να πετύχουν το τρίτο γκολ και τότε το ματς στράβωσε για μας. Στο Champions League δεν μπορείς να δίνεις στους αντιπάλους σου τέτοιο προβάδισμα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα