«Ύμνοι» για Μαζουάκου

Ο Αρτούρ Μαζουάκου δεν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μόνο στην Ελλάδα, αλλά το όνομά του έχει αρχίζει να «παίζει» και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κυρίως λόγω της απόδοσής του στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, το «worldsoccerscouting.com» ασχολείται ενδελεχώς με την περίπτωση του νεαρού Γάλλου, περιγράφοντας την απόδοσή του στο εν λόγω ματς.

«Στις 16 Σεπτεμβρίου έκανε ντεμπούτο στο Champions League σημειώνοντας και γκολ στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 3-2 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει περάσει από τις Εθνικές ομάδες της Γαλλίας, Κ18 και Κ19, είναι ένας αριστερός μπακ με νεύρο και ταχύτητα για γρήγορες φάσεις, είναι αριστεροπόδαρος και τεχνικά πολύ καλός, με πετυχημένες σέντρες ενώ ξέρει να εκμεταλλεύεται την ταχύτητά του. Είναι πολύ καλός και στον αέρα», σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

«Είναι ένα μπακ που παίζει σε όλη την πλευρά, συμβάλλοντας στην άμυνα, προσφέροντας αλληλοκάλυψη, ενώ έχει παρουσία και σε επιθετικές ενέργειες. Έχει προσωπικότητα», καταλήγει το αφιέρωμα στον νεαρό άσο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αν ο Γάλλος συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, οι μετοχές του θα ανεβαίνουν όλο και περισσότερο, με τους «μνηστήρες» να καραδοκούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα