Έναρξη σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού

Ένας τομέας στον οποίο ο Ολυμπιακός έχει δώσει ιδιαίτερη βάση και βαρύτητα τα τελευταία χρόνια είναι αυτός των ακαδημιών, τόσο για να δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να αθλούνται με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας, όσο και σε λίγα χρόνια να πλαισιώνουν την πρώτη ομάδα. Για αυτό το λόγο έπρεπε να αναζητηθούν εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και επιπέδου, που να μπορέσουν να προσφέρουν αυτές τις συνθήκες στα μικρά παιδιά και να τα κάνουν να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο, όχι απλά σαν επάγγελμα, αλλά και σαν ιδέα.

Η επιλογή έγινε από τον Ιούλιο, και οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού έχουν βρει φιλόξενη στέγη στο Star Sports Club στην Βούλα. Μεταξύ των «διδασκόντων» βρίσκονται μεγάλα ονόματα όπως ο Πέτρος Μίχος, Παναγιώτης Κελεσίδης, Νίκος Βαμβακούλας και Σωτήρης Γεωργουδάκης.

Το δελτίο τύπου για τη νέα συνεργασία αναφέρει:

«ΤΟ STAR SPORTS VOULAS βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας  ανακοινώσει την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Μετά από 5 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης λειτουργίας, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες μας εμπλουτίζοντας τις  με νέες δραστηριότητες  και διευρύνοντας συνεχώς τον κύκλο των συνεργατών μας με στόχο να διατηρήσουμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τα παιδιά τους αθλούμενους ,τις οικογένειες τους. Το STAR SPORTS VOULAS διοργανώνει για τρίτη χρονιά τα κορυφαία πρωταθλήματα ανεξαρτήτων ομάδων, εταιριών, επιχειρήσεων, συλλόγων σε γήπεδα 7x7, 11x11, 5x5 θέλοντας  να συνεχίσει τις επιτυχημένες διοργανώσεις των προηγουμένων ετών και για τις οποίες θα υπάρχουν χρηματικά έπαθλα, κύπελλα, μετάλλια και δώρα. Από φέτος το Σεπτέμβριο ξεκινάει η λειτουργία των ακαδημιών του Ολυμπιακού και με ημερομηνία έναρξης την 15/9/14 και ώρα 18:00 με ομάδα εκπαίδευσης τις  μεγάλες μορφές του Ολυμπιακού και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Πέτρο Μίχο, Παναγιώτη Κελεσίδη, Νίκο Βαμβακούλα, καθώς και τους καταξιωμένους προπονητές  Γιάννη Σιδέρη, Μανώλη Καπίρη. Οι ακαδημίες του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π αποτελούν για πολλά χρόνια έναν πολύ επιτυχημένο θεσμό που δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά να ασχοληθούν με το θαυμάσιο αυτό άθλημα και να έρθουν σε επαφή με την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική οικογένεια. Κάθε μέλος των ακαδημιών αποκτά όλα τα εφόδια καθώς και την απαραίτητη κατάρτιση και φροντίδα που χρειάζεται για να εξελιχτούν τα παιδιά των ακαδημιών σε σωστούς αθλητές και ανθρώπους. Σπουδαία επένδυση στο πολυχώρο μας, είναι ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος εκδηλώσεων για πάρτυ, γάμους και βαπτίσεις. Πιστοί στην απόφαση μας για συνεχή αναβάθμιση των δραστηριοτήτων μας, ξεκινάμε την λειτουργία 2 γηπέδων τένις από την 1/10/2014 . Στο πλαίσιο αυτό ξεκινάει τη λειτουργία της και η σχολή τένις του κέντρου μας. Για εγγραφές  επικοινωνήστε στα τηλέφωνα του αθλητικού κέντρου Star Sports Club (Αλκυονιδών 4 α πλάζ Βούλας)211-4030455, 211-4030458 και 6984569696».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα