Σκληρή διάψευση Βαξεβάνη από την Εισαγγελία Εφετών

ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ «ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ» ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

Για παντελώς ψευδείς και αβάσιμες πληροφορίες κάνει λόγο η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, απαντώντας στο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας «Το κουτί της Πανδώρας» του Κώστα Βαξεβάνη που στις 4 Φεβρουαρίου σε ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Ποιος κράτησε πάλι 5 μήνες το φάκελο Βγενόπουλου στην Εισαγγελία» γίνεται λόγος για καθυστέρηση στον χειρισμό της συγκεκριμένης δικογραφίας.
Η εισαγγελία με δελτίο Τύπου σημειώνει ότι το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ’ ελάχιστο στην πραγματικότητα και αναφέρει:

«Η δικογραφία υποβλήθηκε από την ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών στην Εισαγγελία Εφετών στις 12-1-2016 και χρεώθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών κ. Σταμάτιο Δασκαλόπουλο στις 14-1-2016, ο οποίος στη συνέχεια, στις 20-1-2016, εισήγαγε την κατά νόμο πρότασή του στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο Εφετών Αθηνών.

»Το εν λόγω συμβούλιο με το υπ΄ αριθμόν 16/2016 βούλευμά του, το οποίο εκδόθηκε στις 3-2-2016 δέχτηκε στο σύνολό της την εισαγγελική πρόταση, αναγνώρισε την αρμοδιότητά του να επιληφθεί της υποθέσεων και απέρριψε τις αιτήσεις του κ. Α. Βγενόπουλου και των συνεργατών του, με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί εντός είκοσι ημερών.

»Κατόπιν τούτων, είναι πλέον πασιφανές ότι οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής ιστοσελίδας, επιβάλλεται να διασφαλίσουν την εγκυρότητά της, ελέγχοντας, εκτός από το μένος τους εναντίον της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, το οποίο τους οδηγεί σε παραπληροφόρηση των αναγνωστών της, το κύρος και την αξιοπιστία των άγνωστων, πλην όμως κακόβουλων και αδαών περί τα νομικά “συνεργατών” τους, οι οποίοι τους “τροφοδοτούν” με εντελώς ψευδείς και αβάσιμες πληροφορίες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα