Επικαιρότητα

Τερμάτισαν το «δουλεμένο στην προπόνηση» στον Κισσαμικό! (Video)

Ο Κισσαμικός παλεύει για την παραμονή του στη Football League και απ΄ ότι φαίνεται θα τα καταφέρει, αφού μπορεί και παίρνει νίκες με πανομοιότυπες κομπίνες σε στημένες φάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Έκτη γιορτή αθλητισμού

Με τη συμμετοχή 850 παιδιών από 15 αθλητικές ακαδημίες και 1.200 γονέων και συνοδών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, η έκτη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ για το 2017.

Διαβάστε Περισσότερα

«Μαντρώνουν» τους βουλευτές, σχεδιάζουν για τον Ιούλιο

Αν και απομένουν λιγότερες από 11 ημέρες για το άτυπο Eurogroup της Μάλτας, τίποτα δεν προμηνύει ότι μέχρι τότε θα υπάρξει έστω και τεχνική συμφωνία ανάμεσα σε κυβέρνηση και δανειστές, ώστε, να ανοίξει ο δρόμος για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Διαβάστε Περισσότερα

Αθώωση Μαρινάκη για τα επεισόδια του Φαλήρου επί Σισέ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο του Πειραιά αποφάσισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αθώος, αφού δεν ήταν υπό την αρμοδιότητά του οποιαδήποτε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και στη φυσούνα του «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε Περισσότερα

Στα όρια τους όλοι στον Ηρακλή!

Μία από τα ίδια για τον Ηρακλή που εδώ και κάποια χρόνια δεν μπορεί να βρει διοικητική σταθερότητα και ότι καταφέρνει πηγάζει από την προσπάθεια των παικτών που με πενιχρά μέσα άλλοτε ανεβάζουν την ομάδα κατηγορία, άλλοτε την κρατάνε σε αυτή με νύχια και με δόντια...

Διαβάστε Περισσότερα

Κίνδυνος αποβολής από τη football league για τα Χανιά

Την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ Χανίων αποφάσισε την Δευτέρα (27/3) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κι έτσι ο κρητικός σύλλογος κινδυνεύει με αποβολή από τη δεύτερη κατηγορία.

Διαβάστε Περισσότερα