Καθημερινή ενημέρωση

«Κάρα» από τον Γενάρη για ΠΑΟ

Μπορεί ο «τυπάρας» να μη φόρεσε την αγαπημένη του φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος πριν λίγους μήνες όταν και βρέθηκε κοντά στον επαναπατρισμό, αυτό όμως ενδέχεται να συμβεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η προοπτική εξάλλου να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό από τη νέα περίοδο υπήρχε ούτως ή άλλως, αλλά δεν αποκλείεται να επισπευσθούν οι διαδικασίες, όπως αναφέρει το «Goal».

Οι εισηγήσεις των Αναστασίου και Νταμπίζα είναι δεδομένα θετικές και μπορεί να υπάρχει το ενδεχόμενο της διοικητικής αλλαγής στο Τριφύλλι, την ίδια στιγμή όμως ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έχει μεγάλο θαυμαστή του και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο λόγος που στον Παναθηναϊκό άρχισαν να βλέπουν «ζεστά» την επιστροφή του Καραγκούνη από τον Γενάρη, αφορά στην αποχώρηση του Μάρτιν Γιολ από τον πάγκο της αγγλικής ομάδας, ο οποίος ήταν θερμός υποστηρικτής του έμπειρου χαφ.

Ο Ολλανδός τεχνικός ήταν ως γνωστόν ήταν εκείνος που είχε εισηγηθεί την παραμονή του έμπειρου μέσου στους Λονδρέζους. Την ίδια στιγμή βέβαια ο «Κάρα» έχει πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής φέτος κι ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα ήθελε σίγουρα να πάρει περισσότερα ματς στα πόδια του. Με όλα αυτά τα δεδομένα, πιθανώς να ανοίξει ακόμα περισσότερο ο δρόμος για την επιστροφή του Καραγκούνη στην ομάδα της καρδιάς του.

Διαβάστε επίσης