«Άγιο» είχε ο έμπορος παιχνιδιών, Αλέξανδρος Ζαχαριάς

Άγιο είχε ο έμπορος παιχνιδιών, Αλέξανδρος Ζαχαριάς, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, την ώρα που επέστρεφε σπίτι του, μαζί με τον 17χρονο γιο του. Ο γνωστός επιχειρηματίας,  ενεπλάκη σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η κόκκινη Ferrari που οδηγούσε ο ίδιος καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

Μιλώντας στο zougla.gr, o Αλέξανδρος Ζαχαριάς ανέφερε ότι δεν ήταν στο αντίθετο ρεύμα και ότι, όταν είδε τα οχήματα μπροστά του, «έκοψε» το τιμόνι και «κάρφωσε» τη Ferrari στα κάγκελα.

«Θυσίασα τα υλικά αγαθά. Για μένα δεν μετράνε, όση αξία κι αν έχουν. Πέταξα το Ι.Χ. για να αποφύγω τα οχήματα που ήταν μπροστά μου» λέει ο ίδιος. «Σέβομαι τους συνανθρώπους μου. Το κοντέρ του αυτοκινήτου μου γράφει 20.000 χιλιόμετρα σε 10 χρόνια, δεν το κυκλοφορώ για να πουλήσω εφέ. Συμβαίνουν αυτά (σ.σ.: τροχαίο), δεν ξέρουμε ακόμη ποιος ευθύνεται» .

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα