Άρπαξε την ευκαιρία ο Αντεντοκούνμπο κόντρα στους Χιτ

Οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν χάσει από νωρίς το παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Μαϊάμι Χιτ και για αυτό το λόγο, ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο βρήκε χρόνο αλλά και χώρο για να δείξει τι είναι ικανός να κάνει.

Ο Έλληνας φόργουορντ έπαιξε 21:35 έχοντας 11 πόντους (ρεκόρ καριέρας) με 3/5 τρίποντα και 1/3 δίποντα, μάζεψε 4 ριμπάουντ και φυσικά αντιμετώπισε τον Λεμπρόν Τζέιμς. Τα «ελάφια» έχασαν με 118-95 αλλά ο προπονητής Λάρι Ντρου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε.

«Είναι ένα παιδί 18 ετών, το οποίο ήρθε από μια ξένη χώρα. Αντιμετωπίζει δυσκολίες, όμως έχει δείξει τρομερή πρόοδο. Το σημαντικό είναι να τον βάλουμε στο παιχνίδι σιγά-σιγά, να τον βοηθήσουμε να βελτιωθεί. Θέλει όσο κανείς άλλος να γίνει καλός, είναι δεκτικός και ακούει όλα όσα του λέμε. Πραγματικά, δουλεύει σκληρά. Πρέπει να δυναμώσει, αυτό είναι γεγονός, όμως το παιδί δείχνει τρομερό χαρακτήρα. Έχει ένα δεδομένο πακέτο ικανοτήτων. Όταν με ρωτούν τι θα γίνει στο μέλλον, απαντώ πως είναι ένα πρότυπο point forward. Μπορεί να χειριστεί την μπάλα και έχει καλό ένστικτο», τόνισε ο head coach των Μπακς, όποτε είμαστε στην αναμονή ώστε να δούμε την περαιτέρω εξέλιξη του Γιάννη Αντεντοκούνμπο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα